ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ανάμεσα στους κορυφαίους

Οι Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Γιώργος Παπαγιάννης βρίσκονται μέσα στην πρώτη 15άδα της ηλικίας τους, με τους καλύτερους παίκτες του κόσμου εκτός Αμερικής.

Ανάμεσα στους κορυφαίους

Οι δύο παίκτες του Παναθηναϊκού, που είχαν μεγάλο ρόλο στο χρυσό μετάλλιο της Εθνικής Εφήβων στο Ευρωμπάσκετ, επιλέχθηκαν στους κορυφαίους 97ηρες εκτός Αμερικής, από την ιστοσελίδα «Draftexpress.com».

Ο Χαραλαμπόπουλος που ήταν MVP του τουρνουά και μέλος της καλύτερης πεντάδας, βρίσκεται στην 6η θέση, ενώ ο Παπαγιάννης που επίσης μπήκε στην καλύτερη πεντάδα του τουρνουά, είναι στη 12η.

Αναλυτικά η λίστα των 97ηδων εκτός Αμερικής:

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 30.250 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

1. Ντράγκαν Μπέντερ 2. Φουρκάν Κορκμάζ 3. Ίβιτσα Ζούμπατς 4. Λάουρι Μαρκάνεν 5. Τζόναθαν Τζεν 6. Βασίλης Χαραλαμπόπουλος 7. Έντιν Άτιτς 8. Νικ Σλάβιτσα 9. Άντε Ζίζιτς 10. Βέρμερς Κοχς 11. Μπλαζ Μέσιτσεκ 12. Γιώργος Παπαγιάννης 13. Λαουρίνας Μπιρούτις 14. Ρομαρίκ Μπελεμέν 15. Λίον Κράτζερ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.