ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Τα 10 καλύτερα βίντεο που κυκλοφορούν στο internet για το Game of Thrones

Το καλοκαίρι φεύγει σιγά-σιγά και έρχεται το φθινόπωρο και αμέσως μετά ξέρετε πολύ καλά τι συμβαίνει. Winter is Coming. Βέβαια το Game of Τhrones δεν επιστρέφει τον χειμώνα, αλλά την άνοιξη και έχουμε μπόλικο καιρό μέχρι τότε μπροστά μας.

Τα 10 καλύτερα βίντεο που κυκλοφορούν στο internet για το Game of Thrones

Έτσι για να γλυκάνουμε λίγο την αναμονή κάναμε ένα ψάξιμο στο internet και βρήκαμε δέκα από τα καλύτερα βίντεο (κυρίως σατιρικά) που κυκλοφορούν για τη σειρά.

Το ότι θα υπάρχουν και άλλα, ίσως και καλύτερα είναι σίγουρο όποτε όποιο έχετε να προσθέσετε μας το γράφετε στα σχόλια.

Δείτε τα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ