ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Women In Green

Τα 40 τσουρουφλιστά fitness girls στο instagram

Το λες και έμπνευση για να ξεκινήσεις να γυμνάζεσαι. Όλο το σώμα σου ή, έστω, τα μάτια σου.

Τα 40 τσουρουφλιστά fitness girls στο instagram

Το καλοκαίρι περίπου τελείωσε. Ώρα να αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε για το επόμενο. Σκέφτεσαι κάποιο καλύτερο τρόπο από το να βλέπεις τα παρακάτω super δημοφιλή κορίτσια να σου δείχνουν ασκήσεις (με έμφαση στους γλουτιαίους) και, ταυτόχρονα, τα αποτελέσματα αυτών φορώντας μπικίνι σε κάποια παραλία (ναι, ακόμη και στο καταχείμωνο).

Ελληνίδες δεν βάλαμε. Αυτές, αν θες, μπορείς να τις δεις εδώ. Είπαμε, βλέπεις, να εστιάσουμε σε εκείνες τις γυναίκες που είτε έχουν εκατομμύρια followers, είτε έχουν την προοπτική να αποκτήσουν άμεσα. Αυτές που είναι, αν θες, ένα belfie μακριά από την ‘δόξα’.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η 22χρονη Νεουορκέζα βασίλισσα των belfie, Jen Selter, με τους γλουτούς εξωγήινης, που βρέθηκε από το πουθενά να φωτογραφίζεται στο Vanity Fair, να διαθέτει 7 εκ. followers, στήλη στην New York Post και άπειρα endorsement deals.

Untitled

Δείτε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ