ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Στη Γαλλία ο Τσιανάβας

Ο αθλητής του Παναθηναϊκού, Χρήστος Τσιανάβας βρίσκεται στην «Πόλη του φωτός», προκειμένου να συμμετάσχει στον ποδηλατικό αγώνα του «Paris-Brest-Paris» συνολικής απόστασης 1200 χλμ.

Στη Γαλλία ο Τσιανάβας

Εκπροσώπηση στο «Paris-Brest-Paris» από τον Χρήστο Τσιαναβά για τον Παναθηναϊκό! Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό διεθνές ποδηλατικό ραντεβού, που πραγματοποιείται για 18η φορά στη Γαλλία το τετραήμερο 16-20 Αυγούστου.

Ο «πράσινος» ποδηλάτης από την Καρδίτσα, ξεκίνησε χθες το βράδυ την προσπάθεια του για διάκριση και είναι ένας από τους 59 Έλληνες που θα συμμετάσχουν στην διοργάνωση συνολικής απόστασης 1200 χλμ. Συνολικά, περισσότεροι από 5000 ποδηλάτες από κάθε γωνιά του πλανήτη θα λάβουν μέρος στον αγώνα που θεωρείται απ’ τους πιο σημαντικούς στην Γαλλία, χώρα η οποία έχει μεγάλη παράδοση στο άθλημα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.