ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φελντέιν ο εκλεκτός! (Pics, Vids)

Ο Τζέιμς Φελντέιν είναι λοιπόν για το «τριφύλλι» ο εκλεκτός που θα συμπληρώσει τις θέσεις των γκαρντ! Ποιο το προφίλ του Δομινικανού σκόρερ;

Φελντέιν ο εκλεκτός! (Pics, Vids)

Και το όνομα αυτού… Τζέιμς Φελντέιν! Πρόκειται για το όνομα του Δομινικανού σκόρερ, που εκτός απροόπτου, θα κλείσει τις θέσεις των γκαρντ του Παναθηναϊκού.

Ο Τζέιμς Φελντέιν, αν και Δομινικανός γεννήθηκε στις ΗΠΑ στις 26 Ιουλίου του 1988, έπαιξε μπάσκετ και φοίτησε στο άγνωστο πανεπιστήμιο Κουινιπιάκ. Με το ύψος του στο 1,93… έχει περάσει από πολλές ευρωπαϊκές ομάδες.

Στην Ισπανία αγωνίστηκε από μια διετία με τις  Μπρεογκάν και Φουενλαμπράντα ενώ στην Ιταλία με την Καντού. Με τη φανέλα της σαν μέσο όρο στο ιταλικό πρωτάθλημα μέτρησε 12,6 πόντους  και 2,8 ασίστ. Στο Eurocup 11,9 πόντους και 3 ασίστ.

Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα
Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα 4.503 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τελευταία του ομάδα η Μπαγιαμόν του Πουέρτο Ρίκο, στο οποίο μετακόμισε από την Ιταλία προς το τέλος της σεζόν. Εκεί έχοντας ως συμπαίκτη του τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, Αντι Πάνκο, πέτυχε εκπληκτικά νούμερα… 24,6 πόντους, 3,4 ριμπάουντ και 3,4 ασίστ ανά παιχνίδι. Ενώ είχε και 45% ποσοστό στα τρίποντα.

Ο 27χρονος του οποίου η απόκτηση αναμένεται να ανακοινωθεί την Τρίτη, χαρακτηρίζεται πάνω από όλα για την ικανότητά του στο επιθετικό κομμάτι και ιδιαίτερα στο μακρινό σουτ. Στους «πράσινους» μέχρι και την επιστροφή του Παππά στη δράση πρόκειται να έχει έναν πιο αναβαθμισμένο ρόλο.

dsc_2850feldeine__1_
feldeine-2
showimage

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.