ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Διονύσης Δεσύλλας

Ένα τραγούδι από τ’ Αλγέρι… (pt2)

Η επιστροφή του Μεχντί Αμπέντ αποτελεί μια πολύ, πολύ μεγάλη μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό! Οι «πράσινοι» με τον Αλγερινό και τον Εσιέν υγιή, φτιάχνουν κέντρο από τα λίγα. Γράφει ο Διονύσης Δεσύλλας.

Ένα τραγούδι από τ’ Αλγέρι… (pt2)

Επιτέλους! Ένα σήριαλ που κρατάει από πέρυσι το καλοκαίρι, τελειώνει με happy end για τον Παναθηναϊκό, αλλά και για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, που ήθελε να επιστρέψει σαν τρελός στο «τριφύλλι». Ο Μεχντί Αμπέντ είναι ξανά εδώ. Οι «πράσινοι συμφώνησαν, έπειτα από συνεχείς διαπραγματεύσεις με τη Νιούκαστλ, για την αγορά του και ο Αλγερινός επιστρέφει στην ομάδα που τον έκανε άνδρα.

Πλέον, έρχεται πιο ώριμος, πιο δυνατός, πιο έμπειρος. Η χρονιά στην Αγγλία, βλέπετε, τον μεγάλωσε ποδοσφαιρικά. Και μόνο η συμμετοχή στις προπονήσεις και η καθημερινότητα σε μια τόσο ιστορική αγγλική ομάδα, κάνουν έναν ποδοσφαιριστή να μεστώνει. Συνεπώς, περιμένετε όλοι να δείτε έναν ακόμη καλύτερο Αμπέντ, απ’ αυτόν που ξέραμε στην πρώτη του θητεία με το «τριφύλλι».

Η συγκεκριμένη μεταγραφή είναι πολύ μεγάλη. Ο Παναθηναϊκός βάζει στη μηχανή του έναν box to box μέσο, με σύγχρονα χαρακτηριστικά. Με δύναμη, ταχύτητα, γκολ. Και φυσικά έναν παίκτη που δεν χρειάζεται περίοδο προσαρμογής, μια και γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα, τη συμπεριφορά της, το στυλ της, τη νοοτροπία της. Είναι με λίγα λόγια έτοιμος για φανέλα βασικού στο «τριφύλλι».

Ο Γιάννης Αναστασίου έχει κάθε λόγο να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. Κι αυτό γιατί, το κέντρο της ομάδας δυναμώνει πάρα μα πάρα πολύ. Με τον Αμπέντ και τον υγιή Εσιέν, ο Παναθηναϊκός δημιουργεί μια σούπερ μεσαία γραμμή και μεταμορφώνεται προς το καλύτερο. Ωραία πράγματα…

Υ.Γ: Για το ματς με την Καμπάλα που έρχεται έχουμε γράψει κι έχουμε πει πολλά. Κρύβει κινδύνους. Πολλούς! Η γηπεδούχος ομάδα θα προσπαθήσει με τον ενθουσιασμό της έδρας να αιφνιδιάσει το «τριφύλλι», που αυτή τη φορά θα πρέπει να παρουσιαστεί ώριμο και συγκεντρωμένο. Περισσότερα θα πούμε στη συνέχεια. Εσείς συνεχίστε να ενημερώνεστε από το panathinaikos24.gr και τη διπλή αποστολή που θα έχει στο Μπακού, για την πρώτη «μάχη» της ομάδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ