ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Να φέρουμε τίτλους»

Ο Τζέιμς Φελντέιν υπόσχεται επιστροφή του «τριφυλλιού» στους τίτλους. Πώς τον περιγράφει ο Αντρέα Ματζόν.

«Να φέρουμε τίτλους»

Ο Τζέιμς Φελντέιν ήταν λιτός στις δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πράσινη» λέγοντας τα εξής:

«Να είστε έτοιμοι για μια απολαυστική και συναρπαστική χρονιά. Θα δουλέψουμε σκληρά για εσάς και θα φέρουμε τους τίτλους εκεί που ανήκουν, στον Παναθηναϊκό»

Ο Αντρέα Ματζόν, άλλοτε προπονητής του Πανιωνίου και του Άρη, μίλησε στη SportDay με τα καλύτερα λόγια για τον Φελντέιν.

«Έχει πολύ μεγάλη ποιότητα. Είναι σκόρερ και μπορεί να εκτελέσει τόσο με σουτ, όσο και με διείσδυση. Του αρέσει να τρέχει και θα έλεγα πως είναι ο τέλειος παίκτης για το ισπανικό πρωτάθλημα. Είναι παίκτης που μπορεί να βάλει 20 συνεχόμενους πόντους. Δεν συγκρίνουμε ποιότητα και αξία, αλλά φέρνει πολύ στον Γκάουντλοκ που ήταν στη Φενέρ. Έχει μπροστά του μεγάλη ευκαιρία πηγαίνοντας στον Παναθηναϊκό και μένει να δούμε αν θα την εκμεταλλευτεί, γιατί πάει πλέον σε άλλο επίπεδο. Άλλο Φουενλαμπράδα και Καντού, άλλο Παναθηναϊκός»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.