ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Προπονήσεις και αφίξεις…

Στο ΟΑΚΑ προπονούνται προαιρετικά εδώ και μέρες οι Μποχωρίδης, Λούντζης , Παπαγιάννης, ενώ από σήμερα «μπήκε» και ο Χαραλαμπόπουλος. Έρχονται Πάβλοβιτς, Γκιστ και Τζόρτζεβιτς, τις επόμενες μέρες.

Προπονήσεις και αφίξεις…

Με παρόντες τους Μίλαν Μίνιτς και Σάνι Μπετσίροβιτς, οι οποίοι αφίχθησαν στην Αθήνα, συνεχίζονται οι προαιρετικές προπονήσεις κάποιων «πράσινων» στο ΟΑΚΑ, τέσσερις ημέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας του «τριφυλλιού», ενόψει της νέας σεζόν.

Οι Λευτέρης Μποχωρίδης, Γιώργος Παπαγιάννης, Μιχάλης Λούντζης και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος προπονούνται στο ΟΑΚΑ προαιρετικά, θέλοντας να είναι έτοιμοι για την «πρώτη» της ομάδας την ερχόμενη Δευτέρα.

Παράλληλα, οι Νίκος Παππάς και Αντώνης Κόνιαρης συνεχίζουν το ατομικό τους πρόγραμμα, στο γυμναστήριο, χωρίς ωστόσο να έχουν επαφή με μπάλα και γήπεδο, καθώς είναι ακόμα πολύ νωρίς και για τους δύο.

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 30.305 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αφίξεις από αύριο…

Οι αφίξεις των «πράσινων» ξεκινούν από αύριο, με τον Σάσα Πάβλοβιτς, ο οποίος θα αφιχθεί αύριο (21/8), ενώ σειρά θα πάρει ο Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος θα φτάσει στην Ελλάδα, το Σάββατο 22/8.

Τη Δευτέρα στην πρώτη του Παναθηναϊκού, θα βρεθεί και ο Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς, πραγματοποιώντας ταξίδι… αστραπή, στην Αθήνα, προκειμένου να δώσει το «παρών» στο ΟΑΚΑ, μόνο για κείνη τη μέρα, καθώς θα φύγει άμεσα, για να ξαναβρεί την εθνική Σερβίας.

Αργεί ο Φελντέιν

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, ο Τζέιμς Φελντέιν, λόγω του προολυμπιακού τουρνουά με την Εθνική του Άγιου Δομήνικου, θα αργήσει να έρθει στη χώρα μας. Με την ολοκλήρωση του τουρνουά θα ενσωματωθεί και αυτός στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.