Ποδόσφαιρο

Θα περάσει, αλλά….

Έντονος προβληματισμός στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού για την εμφάνιση των «πρασίνων» στην χθεσινή αναμέτρηση με την Γκαμπάλα. Τετ α τετ Αλαφούζου-Αναστασίου μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ο Παναθηναϊκός όχι μόνο δεν κατάφερε να πάρει το αποτέλεσμα που επιθυμούσε από την χθεσινή αναμέτρηση αλλά πραγματοποίησε και μία κακή εμφάνιση. Φυσικά, το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν σκόραρε για άλλο ένα εκτός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι προβληματίζει άπαντες στο «πράσινο» στρατόπεδο.

Είναι γεγονός ότι αν ο Παναθηναϊκός πραγματοποιήσει μια καλή εμφάνιση στην ρεβάνς με την Γκαμπάλα (27/8) στην Λεωφόρο θα καταφέρει να πάρει τη νίκη. Πάντως, στο «τριφύλλι» στέκονται και στις ευκαιρίες που πέρασαν ανεκμετάλλευτες στο χθεσινό ματς στο Μπακού.

Ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Γιάννης Αναστασίου είχαν συνομιλία μετά το τέλος της αναμέτρησης και σε αυτό το θέμα αναλώθηκε ένα αρκετά μεγάλο μέρος της συζήτησης τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «πράσινοι» στρέφουν πλέον την προσοχή τους στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό την Δευτέρα στο Αγρίνιο στα πλαίσια της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Exit mobile version