ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Η ΕΠΟ να φανεί συνεπής στον νόμο»

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Σταύρος Κοντονής, με αφορμή την παραίτηση της Κυβέρνησης, αναφέρθηκε μέσω γραπτής δήλωσής του, στον αθλητικό νόμο 4326/15.

«Η ΕΠΟ να φανεί συνεπής στον νόμο»

«Η απόλυτη τήρηση της νομιμότητας, η ισονομία σε όλα τα επίπεδα και η αξιοκρατία ήταν το βασικό μέλημα αυτής της κυβέρνησης από την ημέρα που ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας.

Σε αυτό το πλαίσιο κινηθήκαμε και στο Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων ώστε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τα οξυμένα φαινόμενα βίας και διαφθοράς στους αθλητικούς χώρους τα οποία ενδημούσαν για δεκαετίες και δυστυχώς διογκώθηκαν τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι νέοι άνθρωποι να εγκλωβίζονται στο φαύλο κύκλο της βίας και της μισαλλοδοξίας.

Γι’ αυτό προχωρήσαμε στην ψήφιση του νόμου 4326/15, ενώ καταστήσαμε σαφές ότι η εφαρμογή του δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση. Είμαστε σίγουροι ότι ακόμα και οι πλέον δύσπιστοι, κατανόησαν ότι πρόθεσή μας ήταν και είναι η εξυγίανση του ελληνικού αθλητισμού, προσβλέποντας με ειλικρίνεια στη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων. Ελπίζω ότι το νέο πρωτάθλημα που ξεκινά το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί υπό καλύτερες συνθήκες για όλους».

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως
Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως 16.641 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.