ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εκτός ο Βέμερ, την Κυριακή επιστρέφει ο Λουντ

Χωρίς τον Γενς Βέμερ, ο οποίος έχει υποστεί κάκωση στη μύτη, ολοκληρώθηκε η προπόνηση του Παναθηναϊκού, στο «Γ. Καλαφάτης». Την Κυριακή επιστρέφει ο Λουντ από το Αζερμπαϊτζάν, συνέχισε το πρόγραμμά του ο Εσιέν.

Εκτός ο Βέμερ, την Κυριακή επιστρέφει ο Λουντ

Μετά το  πρώτο ματς με τους Αζέρους και το… άμεσο ταξίδι της επιστροφής τους στην Ελλάδα, οι παίκτες του Παναθηναϊκού βρέθηκαν σήμερα το απόγευμα στο Κορωπί, προκειμένου να προπονηθούν.

Ο Γενς Βέμερ απείχε καθώς αποκόμισε… μια κάκωση στη μύτη από το ματς στο Μπακού, ενώ ο Ρόμπιν Λουντ βρίσκεται ακόμα εκεί (θα επιστρέψει την Κυριακή). Ο Φιλανδός αναμένεται να μείνει εκτός για περίπου ένα μήνα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κλωναρίδης, ο Κότσαρης έκανε θεραπεία, ενώ ο Μάικλ Εσιέν συνέχισε το πρόγραμμά του, ανεβάζοντας ρυθμούς μέρα με τη μέρα.

Εγκλήματα και τιμωρία: Έχασε και στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός και πλέον… τρέχει για Ευρώπη
Εγκλήματα και τιμωρία: Έχασε και στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός και πλέον… τρέχει για Ευρώπη 6.548 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσον αφορά την προπόνηση, όσοι αγωνίστηκαν με τη Γκαμπάλα, έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με ζέσταμα, έκαναν ασκήσεις με πάσες, παιχνίδια με μπάλα και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με ασκήσεις κυκλοφορίας. Επόμενη προπόνηση για το «τριφύλλι», αύριο το πρωί στις δέκα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.