ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στηρίζει ο Αλαφούζος

Παρά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα στην αρχή της χρονιάς για τον Παναθηναϊκό, ο Γιάννης Αλαφούζος στηρίσει τόσο την ομάδα όσο και τον Γιάννη Αναστασίου.

Στηρίζει ο Αλαφούζος

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, χειρίζεται όπως φαίνεται με μεγάλη ψυχραιμία τα ανεπιτυχή αποτελέσματα στην αρχή της σεζόν. Παρά το γεγονός ότι η ομάδα δεν είναι σε καλή κατάσταση ο Αλαφούζος στηρίζει τον Γιάννη Αναστασίου, τουλάχιστον προς το παρών, αλλά και δείχνει πίστη στο πρότζεκτ για την φετινή σεζόν.

Ο πρόεδρος των πρασίνων ταξίδεψε μαζί με την ομάδα στο Μπακού και αμέσως μετά το τέλος του αγώνα είχε συνομιλία με τους Αναστασίου, Φύσσα, Βόκολο, καθώς και με ορισμένους από τους παίκτες. Εκεί έκανε σαφές πως δεν υπάρχει λόγος έντονης ανησυχίας, εξέφρασε εκ νέου ανοιχτά τη στήριξή του προς όλους και ήταν αυτός που έδωσε το σύνθημα για το restart, αρχής γενομένης απ’ την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό.

Ταυτόχρονα, τετ α τετ με ποδοσφαιριστές είχε και ο προπονητής του Παναθηναϊκού. Κατ’ αρχήν συνομίλησε με τον Μάρκους Μπεργκ, τον οποίο άφησε εκτός ενδεκάδας στην αναμέτρηση με την Γκαμπάλα, αλλά και με τους Τάσο Λαγό και Γιώργο Κουτρουμπή. Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε σε ήρεμο τόνο με τους ποδοσφαιριστές του ενώ εμφανίστηκε σίγουρος ότι η ομάδα θα ανακάμψει σύντομα.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.081 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.