ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ζενιόφ: «Μπορούμε να κερδίσουμε»

Ο Σεργκέι Ζενιόφ σε δηλώσεις του τόνισε ότι η Γκαμπάλα μπορεί να πάρει τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο.

Ζενιόφ: «Μπορούμε να κερδίσουμε»

Αναλυτικά όσα είπε: 

«Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλά. Εμείς κάναμε ότι μπορούσαμε για να τα καταφέρουμε. Τώρα σκεφτόμαστε τον επαναληπτικό στην Ελλάδα. Κουραστήκαμε πάρα πολύ, ήταν απαιτητικό παιχνίδι. Ο αντίπαλός μας είναι πολύ δυνατός. Δεν πρόκειται για μια φυσιολογική για εμάς ομάδα. Δεν είναι δυνατόν να έχουμε την ίδια ενέργεια, όπως σε προηγούμενα ματς»

«Έχω αυτοπεποίθηση για την ομάδα, όμως. Αν δεν έχεις πίστη δεν πρέπει να παίζεις ποδόσφαιρο. Πιστεύουμε στους εαυτούς και πιστεύω ότι μπορούμε να σκοράρουμε και να κερδίσουμε στην Αθήνα. Θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας. Η ρεβάνς ξεκινάει από το μηδέν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.