ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ευρώπη… αγνοείται

Ο Παναθηναϊκός επί ημερών Γιάννη Αναστασίου, παρότι παρουσιάζει αρκετά καλό πρόσωπο στη διάρκεια της σεζόν, όσον αφορά την Ελλάδα, στο εξωτερικό… αγνοείται.

Ευρώπη… αγνοείται

Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους, με το «τριφύλλι» να έχει αρνητικό πρόσημο στην παρουσία του σε προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ, πλέι οφ και ομίλους Γιουρόπα. Οι «πράσινοι» μετά και τη «λευκή» ισοπαλία με την Γκαμπάλα στο Μπακού, χρειάζεται απλά να… εκμεταλλευτούν τη Λεωφόρο και να προκριθούν στους ομίλους του Γιουρόπα, που και χρήματα θα τους δώσουν, αλλά και την ευκαιρία να κάνουν νίκες και καλές εμφανίσεις.

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται κυρίως για το πρεστίζ του, αλλά και τη βαθμολογική του θέση στην UEFA, όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί να συγκεντρώσει και μέχρι στιγμής, από την επιστροφή του στα Ευρωπαϊκά σαλόνια το 2014, δεν το χει καταφέρει.

Ο Γιάννης Αναστασίου έχει κοουτσάρει μέχρι στιγμής τον Παναθηναϊκό σε 13 Ευρωπαϊκά ματς, με απολογισμό, 3 νίκες, 4 ισοπαλίες και έξι ήττες. Ας ελπίσουμε ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα έρθει η 4η νίκη, απέναντι στους Αζέρους, που θα οδηγήσει το «τριφύλλι» στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Εγκλήματα και τιμωρία: Έχασε και στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός και πλέον… τρέχει για Ευρώπη
Εγκλήματα και τιμωρία: Έχασε και στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός και πλέον… τρέχει για Ευρώπη 6.548 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έργα και ημέρες… του «Ολλανδού», σε Ευρωπαϊκά ματς του Παναθηναϊκού:

Προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ 2014-2015:

Σταντάρ Λιέγης-Παναθηναϊκός 0-0

Παναθηναϊκός-Σταντάρ Λιέγης 1-2

Πλέι Οφ Γιουρόπα Λιγκ 2014-2015:

Παναθηναϊκός-Μίντιλαντ 4-1

Μίντιλαντ-Παναθηναϊκός 1-2

Όμιλοι Γιουρόπα Λιγκ 2014-2015:

Παναθηναϊκός-Ντιναμό Μόσχας 1-2

Εστορίλ-Παναθηναϊκός 2-0

Αϊντχόφεν-Παναθηναϊκός 1-1

Παναθηναϊκός-Αϊντχόφεν 2-3

Ντιναμό Μόσχας-Παναθηναϊκός 2-1

Παναθηναϊκός-Εστορίλ 1-1

Προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ 2015-2016:

Παναθηναϊκός-Μπριζ 2-1

Μπριζ-Παναθηναϊκός 3-0

Πλέι οφ Γιουρόπα Λιγκ 2015-2016:

Γκαμπάλα-Παναθηναϊκός 0-0

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.