ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το «6» παίρνει ο Αμπέντ

Το νούμερο «6» επέλεξε ο Μεχντί Αμπέντ μιας και το «20» ,που φορούσε την πρώτη του χρονιά στο «τριφύλλι», το φοράει πλέον ο Στάθης Ταυλαρίδης.

Το «6» παίρνει ο Αμπέντ

Ο Γαλλοαλγερινός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού πρόπερσι ,που αγωνιζόταν στους «πράσινους», φορούσε το νούμερο «20». Αυτό βέβαια δεν μπορεί να το πάρει φέτος μιας και το έχει ο Στάθης Ταυλαρίδης.

Για το λόγο αυτό ο Αμπέντ επέλεξε το «6» που είχε ο πλέον κολλητός του στον Παναθηναϊκό, Νταβίντ Μέντες. Ο Μέντες, που έχει ακόμα συμβόλαιο με το «τριφύλλι», δεν βρίσκεται στα πλάνα του Γιάννη Αναστασίου με αποτέλεσμα το νούμερο του να μην το χρησιμοποιεί κανείς πλέον.

Ο νεοαποκτηθείς μέσος έχει εγκατασταθεί στην Αθήνα και συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού. Ταυτόχρονα δείχνει να είναι σε άριστη κατάσταση με αποτέλεσμα το ντεμπούτο του να αναμένεται την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος στην αναμέτρηση με την Καλλονή στην Λεωφόρο.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 282.886 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.