Ποδόσφαιρο

Βέμερ: «Θέλουμε να πετύχουμε»

Ομάδα και κόσμος έχουν κοινό στόχο στον Παναθηναϊκό και αυτό είναι το πρωτάθλημα, σύμφωνα με τον Γενς Βέμερ.

Ο Γερμανός άσος του «τριφυλλιού»,  μίλησε στη NOVA, για το παιχνίδι στο Αγρίνιο, τον αποκλεισμό από τη Μπριζ, αλλά και τον εαυτό του, τονίζοντας πως θα μπορέσει να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γενς Βέμερ στη NOVA:

Για την προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα φέτος για τον τίτλο: «Προσπαθούμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και στο τέλος θα δούμε. Αν κερδίζουμε τους αγώνες και περισσότερους αγώνες από τους αντιπάλους μας, τότε θα μπορέσουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Για τον κόσμο ο οποίος επιθυμεί διακαώς ένα πρωτάθλημα: «Όπως ο κόσμος έτσι κ εμείς θέλουμε να πετύχουμε. Με τον κόσμο έχουμε τις ίδιες επιθυμίες. Όπως εμείς θέλουμε να κερδίζουμε, έτσι και οι φίλαθλοί μας θέλουν να μας βλέπουν να κερδίζουμε».

Αν έχουν επηρεαστεί από το άσχημο ξεκίνημα: «Όχι δεν μας επηρεάζει. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και τη Δευτέρα ελπίζω να νικήσουμε».

Για το ματς με τον Παναιτωλικό: «Πάντα το επόμενο παιχνίδι που έχεις, είναι το πιο δυνατό και κρίσιμο. Θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι, όπως είναι κάθε ματς. Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι, να παίξουμε στο 100% των δυνάμεών μας και είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό: «Είναι μια πανέμορφη χώρα και ο Παναθηναϊκός είναι ένα μεγάλο κλαμπ. Είναι καταπληκτικό να είσαι εδώ. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η χρονιά».

Για το αν χρειάζεται περισσότερο χρόνο προσαρμογής: «Ναι σίγουρα, δεν είναι μόνο για μένα, αλλά για όλους τους νέους παίκτες που ήρθαν, όλοι χρειαζόμαστε λίγο περισσότερο χρόνο. Νομίζω ότι τα πράγματα βελτιώνονται όλο και περισσότερο και είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσω την ομάδα».

Για το αν σκέφτηκε πριν έρθει, την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα με την κρίση κλπ: «Το σκέφτεσαι λίγο, αλλά ήθελα να κάνω ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα μου και το έκανα. Ήθελα να παίξω έξω από τη Γερμανία και για μένα είναι μια νέα εμπειρία και γι’ αυτό είμαι εδώ».

Exit mobile version