ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Δουλειά, για μεγάλα πράγματα»

Ο Μλάντεν Πέτριτς μιλάει αποκλειστικά στο panathinaikos24.gr για τη νίκη επί του Παναιτωλικού, τη συνέχεια του «τριφυλλιού» και τα περί τίτλου που πέρυσι ήταν ψίθυρος και φέτος όλο και περισσότερο ακούγεται.

«Δουλειά, για μεγάλα πράγματα»

Η αναγκαία νίκη στο Αγρίνιο ήρθε και μάλιστα με καλό ποδόσφαιρο. Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις του στη Σούπερ Λίγκα, επέστρεψε στις επιτυχίες μετά το ευρωπαϊκό «χαστούκι» από την Μπριζ και το κακό ματς με την Γκαμπάλα και «αγόρασε» ηρεμία, ενόψει της συνέχειας.

Ο Μλάντεν Πέτριτς μίλησε αποκλειστικά στο panathinaikos24.gr για το χθεσινό παιχνίδι, τη συνέχεια, την Γκαμπάλα, αλλά και τον μεγάλο στόχο της σεζόν.

Μλάντεν, πολύ άγχος αυτή την εβδομάδα, πίεση και τώρα ήρθε μια δύσκολη νίκη για τον Παναθηναϊκό…

«Είναι μια δύσκολη, αλλά σημαντική νίκη απέναντι σε μία εξαιρετική ομάδα.   Το χρειαζόμασταν είναι αλήθεια. Από τη στιγμή που βρεθήκαμε πίσω στο σκορ ήταν μία δύσκολη νίκη. Χάσαμε ευκαιρίες για να πετύχουμε εμείς πρώτου γκολ κάτι που αν γινόταν θα ήταν πιο εύκολα τα πράγματα για μας. Τελικά πήραμε μία νίκη που την αξίζαμε και με το παραπάνω. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ελέγξαμε  παίξαμε καλά και τους πιέσαμε και πήραμε τη νίκη.»

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.215 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός σήμερα (σ.σ. χθες) έχασε πολλές ευκαιρίες. Φοβηθήκατε κάποια στιγμή ότι η νίκη δεν θα έρθει, όταν η μπάλα δεν έμπαινε γκολ;

«Όταν χάνεις ευκαιρίες, φυσικά και φοβάσαι. Το σημαντικότερο απ όλα είναι ότι κάναμε φάσεις, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, δημιουργήσαμε φάσεις και πήραμε τη νίκη. Θα μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλο γκολ, αλλά όπως είπα μετράει η νίκη. Μέρα με τη μέρα και με τη δουλειά που κάνουμε θα βελτιωνόμαστε και θα το δείτε. Μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Το σημαντικό είναι να πιστεύουμε στους εαυτούς μας και να δουλεύουμε. Όλα έτσι θα κατακτηθούν κι αυτό θα πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Και εμείς και ο κόσμος και εσείς».

Ακολουθεί το παιχνίδι με την Γκαμπάλα. Τι να περιμένουμε;

«Για εμάς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης  και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Θέλουμε να τους δείξουμε ότι αξίζουμε και θα το δουν στη συνέχεια. Εγώ είμαι θετικός και αισιόδοξος και για το ματς με την Καμπάλα και για τη συνέχεια».

Η σεζόν στην Ελλάδα άρχισε και επισήμως με τις απαιτήσεις αυξημένες, όπως και την πίεση.  Με μια λέξη, θέλω να μου πεις. Ο Παναθηναϊκός έχει ως στόχο το πρωτάθλημα;

«Ας μη μιλήσουμε γι’ αυτά τώρα. Είμαστε ακόμη την πρώτη αγωνιστική. Εμείς στην ομάδα έχουμε τους στόχους μας και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Δεν χρειάζεται να λέμε περισσότερα παρά έξω. Όλα στην ώρα τους και κυρίως στο γήπεδο. Εκεί θα φανεί τι μπορούμε και τι όχι…».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.