ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Περιμένοντας την δραστηριοποίηση των εξτρέμ

Χωρίς Κλωναρίδη, Καλτσά, Μαυρία (;) ο Μπεργκ τραβιέται εκτός περιοχής.

Περιμένοντας την δραστηριοποίηση των εξτρέμ

Αν είναι ο Μάρκους Μπεργκ να τραβιέται στα πλάγια δεν βλέπουμε την ώρα και τη στιγμή να αποθεραπευτεί ο Κλωναρίδης, να προσαρμοστεί ο Καλτσάς και να επιστρέψει (;) ο Μαυρίας. Η ομάδα διαθέτει μεν το πιο «γεμάτο» ρόστερ της τριετίας αλλά οι wingers της ακόμα δεν έχουν δραστηριοποιηθεί κι έτσι αναγκάζεται ο ποιοτικότερος παίκτης της να τραβιέται εκτός «κουτιού».

Αν ο Σουηδός γκολτζής βρισκόταν στη θέση του Καρέλη στις μεγάλες φάσεις του β΄ ημιχρόνου το παιχνίδι θα είχε τελειώσει νωρίτερα, δεν θα υπήρχαν καρδιοχτύπια μέχρι το σφύριγμα της λήξης. Παρακολουθήστε το ριπλέι του 1-2 και δείτε με τι μαεστρία περνά ο Σουηδός τη μπάλα στο κενό ανάμεσα στο απλωμένο χέρι του τερματοφύλακα και το δοκάρι!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.