ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Διάψευση για Καρέλη και… Περέιρα

Δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του Νίκου Καρέλη, όπως γράφτηκε νωρίτερα. Διάψευση και τον Φακούντο Περέιρα.

Διάψευση για Καρέλη και… Περέιρα

Δημοσιεύματα νωρίτερα έκανα λόγο για πώληση τελικά, του Νίκου Καρέλη στη Γκενκ, η οποία, υπενθυμίζεται πως έχει εκφράσει και επισήμως το ενδιαφέρον της για τον Ηρακλειώτη φορ, με τον Παναθηναϊκό ωστόσο να απαντάει αρνητικά, βάζοντας… μίνιμουμ ποσό για να συζητήσει με τον οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο, τα 5 εκ. ευρώ.

Από την πλευρά του Παναθηναϊκού υπήρξε διάψευση για την άμεση πώληση του Καρέλη στη Βελγική ομάδα, μετά από ρεπορτάζ που ήθελαν τους «πράσινους» να πουλούν τον διεθνή άσο στη Γκενκ, καθώς όπως υποστηρίζουν από την ΠΑΕ, δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση από κανέναν, για τον Καρέλη.

Παράλληλα στο ίδιο δημοσίευμα, έγινε λόγος και για τον Φακούντο Περέιρα, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον ΠΑΟΚ και το «τριφύλλι», φέρεται να έχει εκφράσει ενδιαφέρον προχωρώντας σε συζητήσεις με τον Πορτογάλο. Ο Περέιρα μπορεί να μην υπολογίζεται από τον προπονητή του, ωστόσο δεν έχει αποδεσμευθεί επίσημα.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.097 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Και σε αυτό το σενάριο όμως, η ΠΑΕ έσπευσε να βάλει στοπ… τονίζοντας πως δεν υπάρχει κανένα θέμα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.