ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αν σκοράρει ανεβάζει την τιμή του

Η Γκενκ εξακολουθεί να πιέζει για Καρέλη ενώ ο Παναθηναϊκός περιμένει (;) τη ρεβάνς με τους Αζέρους για να αυξήσει (;) το κόστος.

Αν σκοράρει ανεβάζει την τιμή του

Πέρσι ο Παναθηναϊκός «μάζεψε» την χασούρα απ’ την απώλεια 3.000.000 ευρώ λόγω του αποκλεισμού απ’ τη Σταντάρ, πουλώντας ΠΡΙΝ τις αναμετρήσεις με τους Βέλγους τον Στέφανο Καπίνο.

Μετά τη «στραβή,» αρκετοί θεώρησαν αχρείαστο ρίσκο την παραχώρηση του βασικού τερματοφύλακα εικάζοντας πως η διοίκηση θα μπορούσε να περιμένει να περάσουν τα ματς την Λιέγη, να παλέψει για την πρόκριση χωρίς τον 35χρονο Κοτσόλη στην εστία και κατόπιν να διαπραγματευόταν με καλύτερους (;) όρους την αποδέσμευση του νεαρού.

Το έργο το ξαναζούμε με την υπόθεση Καρέλη που σκόραρε κι ήταν καλός με τη Μπριζ «γυαλίζοντας» περισσότερο στη Γκενκ που εξακολουθεί να πιέζει το τριφύλλι να παραχωρήσει τον Κρητικό. Βάσει όσων έχουμε δει μέχρι σήμερα, 3.5 εκ. ευρώ δείχνουν εξαιρετικό νούμερο για ποδοσφαιριστή φιλότιμο αλλά με συγκεκριμένο ταβάνι που κόστισε ψίχουλα προ διετίας για να επαναπατριστεί απ’ τη Ρωσία. Χώρια που άμα βάλει κανένα γκολάκι στους Αζέρους ο νεαρός στράικερ ίσως η τιμή του ανέβει κι άλλο, ακουμπώντας τα 4.000.000 ευρώ!

LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα
LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα 4.977 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.