ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λουντ: «Θα περάσουν χρόνια για να το ξεχάσω»

Δεν μπορούσε να εξηγήσει τον χθεσινό αποκλεισμό από την Γκαμπάλα ο Ρόμπιν Λουντ, που παρακολούθησε την αναμέτρηση από τις κερκίδες του «Απόστολος Νικολαϊδης».

Λουντ: «Θα περάσουν χρόνια για να το ξεχάσω»

Ο ίδιος μιλώντας σε συμπατριώτες του, έλεγε το πόσο δύσκολο είναι να ξεπεραστεί ένας τέτοιος αποκλεισμός, ενώ αναφέρθηκε στον τραυματισμό του και στο διάστημα που θα λείψει

«Δεν μπορώ να πω κάτι γι’ αυτό που έγινε. Το ποδόσφαιρο είναι υπέροχο, αλλά μπορεί να γίνει και απαίσιο. Έβαλαν ένα γκολ από κόρνερ, ήρθε και δεύτερο από ένα λάθος… Προσπαθήσαμε, ήμασταν συνέχεια στην αντίπαλη περιοχή, βάλαμε δύο γκολ, αλλά… Δεν ξέρω τι να πω. Ίσως να ήταν διαφορετικά τα πράγματα αν καταφέρναμε κάτι καλύτερο από το πρώτο παιχνίδι» τόνισε αρχικά ο Λουντ.

Για την απουσία του: «Τραυματίστηκα στο πρώτο ματς, όταν έναν αντίπαλος μου έκανε τακλιν με το γόνατο στα πλευρά. Έσπασα ένα πλευρό και χτυπήθηκε ο πνεύμονάς μου. Έπρεπε να μείνω στο νοσοκομείο για τρεις ημέρες, ενώ η υπόλοιπη ομάδα είχε φύγει πίσω στην Αθήνα. Εγώ γύρισα την Κυριακή. Θα χρειαστούν 3 εβδομάδες για να επιστρέψω, αλλά γι’ αυτόν τον αποκλεισμό για να τον ξεχάσω και να ξεπεράσω την απογοήτευση θα χρειαστούν χρόνια».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.081 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.