ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Στο 90′ πήρε τον βαθμό

Οι Νέοι του Παναθηναϊκού έφυγαν από το Αγρίνιο με τον βαθμό της ισοπαλίας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Κ20, επιστρέφοντας μάλιστα στο παιχνίδι μετά το αρχικό 3-1.

Στο 90' πήρε τον βαθμό

Οι μικροί του Παναθηναϊκού στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος, πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας μετά το 3-3 του Αγρινίου, σε μία αναμέτρηση που οι «πράσινοι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 3-1, από τον Παναιτωλικό που είχε μείνει με δέκα παίκτες από το πρώτο ημίχρονο.

Ο αγώνας δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για το «τριφύλλι», που μόλις στο 12′ βρέθηκε πίσω στο σκορ μετά από γκολ του Μωραϊτη. Η απάντηση από πλευράς Παναθηναϊκού ήταν άμεση και 4 λεπτά αργότερα ο Βασίλης Αγγελόπουλος με σουτ έφερε το ματς στα ίσα.

Ο Παναιτωλικός έμεινε με 10 παίκτες στο 34′ λόγω αποβολής του Βακράτου, αλλά αυτοί που σκόραραν τελικά ήταν οι γηπεδούχοι, παρά το αριθμητικό μειονέκτημα.

Ο Κοντογιάννης πριν την λήξη του πρώτου μέρους έκανε το 2-1 με εκτέλεση φάουλ, για να έρθει στο 68′ ο Βασιλούδης να γράψει το 3-1 και να δώσει αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Οι «πράσινοι» αντέδρασαν και αφού έχασαν αρκετές ευκαιρίες, κατάφεραν να μειώσουν με κεφαλιά του Γιώργου Αγγελόπουλου στο 78′, ενώ στο 90′ ο Στάικος με εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

ΣΚΟΡΕΡ: 12’ Μωραϊτης, 44’ Κοντογιάννης, 68’ Βασιλούδης / 16’ Β. Αγγελόπουλος, 77’ Γ. Αγγελόπουλος, 90’ Στάικος

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Αθανασόπουλος, Καράι, Ζίγκηρης, Μιχάι, Σάαντο, Κοντογιάννης Ι., Μαργαρίτης (68’ Μυτιλήνης), Γιαννιώτης (72’ Νάκας), Βακράκος, Μωραΐτης, Βασιλούδης (81’ Μαλής).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Λαμπίρης, Ξηρός (76’ Πίσπας), Μαυρομάτης, Ευαγγέλου, Ανδρέου (46’ Μπουζούκης), Στάικος, Αγγελόπουλος Γ., Αγγελόπουλος Β., Νιούμαν, Λάμπρου, Χατζηγιοβάννης (67’ Παπανικολάου).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ