Ποδόσφαιρο

Στην αποστολή ο Αμπέντ, εκτός ο Εσιέν

Ο Μεχντί Αμπέντ βρίσκεται στην αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση με την Καλλονή, ενώ εκτός είναι και πάλι ο Μίκαελ Εσιέν.

Μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης στο Κορωπί, ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε την αποστολή για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Καλλονή και μέσα βρίσκεται ο Αλγερινός μέσος, που ίσως κάνει αύριο την επανεμφάνιση του με τα πράσινα.

Από εκεί και πέρα ο Κάρλος Ζέκα ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση και βρίσκεται μέσα στους 20, ενώ ο Εσιέν μαζί με τους Μπούρμπο, Τριανταφυλλόπουλο και Δώνη έχουν μείνει εκτός.

Η προπόνηση των «πρασίνων» ξεκίνησε με το καθιερωμένο ζέσταμα, συνεχίστηκε με ασκήσεις πέντε εναντίον δύο, αμυντική και επιθετική λειτουργία και τελείωσε με εξάσκηση στα τελειώματα.

Οι Βέμερ και Λουντ απουσιάζουν με άδεια, με τον Γιάννη Αναστασίου να επιλέγει για την αποστολή τους:  Κοτσόλη, Στιλ, Γιαννακόπουλο, Χουχούμη, Ταυλαρίδη, Νάνο, Κουτρουμπή, Ζέκα, Λαγό, Μαρινάκη, Σάντσεθ, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλη, Κλωναρίδη, Νίνη, Καλτσά και Αμπέντ.

Exit mobile version