ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπεργκ: «Να τα καταφέρουμε στο τέλος»

Ο Παναθηναϊκός παρά την απογοήτευση πρέπει να συνεχίσει να κερδίζει, προκειμένου να επιτύχει τους στόχους του και να φέρει πίσω τον κόσμο του, σύμφωνα με τον Μάρκους Μπεργκ.

Μπεργκ: «Να τα καταφέρουμε στο τέλος»

Ο Σουηδός άσος τόνισε μετά το ματς, πως ο κόσμος είναι δικαιολογημένα απογοητευμένος, ωστόσο η ομάδα πρέπει να βρει τρόπο να τον ξανακερδίσει και αυτό θα γίνει μόνο με νίκες.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάρκους Μπεργκ:

 Για το ματς με την Καλλονή:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος για τον τρόπο που αντιδράσαμε σήμερα. Έτσι πρέπει να παίζουμε. Ήταν μία πολύ καλή εμφάνιση, μία σημαντική νίκη. Είχαμε κατοχή της μπάλας, παίξαμε χωρίς άγχος απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο  και είμαι χαρούμενος από το αποτέλεσμα. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Ζητούμενο οι νίκες».

Για τους στόχους του Παναθηναϊκού από εδώ και πέρα:

«Οι στόχοι μας θα ήταν το Πρωτάθλημα και η εμφάνιση στην Ευρώπη. Δυστυχώς, ο δεύτερος στόχος δεν κατέστη δυνατός. Είμαστε απογοητευμένοι, αλλά θα κοιτάξουμε να προχωρήσουμε στους επόμενους στόχους. Να βλέπουμε τα πράγματα βήμα-βήμα, παιχνίδι με παιχνίδι, με σκοπό να μείνουμε ψηλά στην κατάταξη και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 37.127 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την πίεση που υπάρχει και την απογοήτευση του κόσμου:

«Πάντα υπάρχει πίεση και είδαμε ότι οι φίλαθλοι εξέφρασαν την απογοήτευσή τους. Είναι δικαίωμά τους να το κάνουν, όλοι είμαστε απογοητευμένοι και θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, να κυνηγήσουμε τους στόχους μας. Θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, αλλά θα πρέπει να παραμείνουμε στους στόχους μας και να τους πετύχουμε για να τους φέρουμε δίπλα μας. Ελπίζω να έχουμε καλούς αγώνες και στο τέλος θα τα καταφέρουμε και θα έχουμε ένα λαμπρό μέλλον».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.