ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Με αφορμή ένα χαμένο κοντρόλ

«Τρελάθηκε» η εξέδρα με τη φάση του 67' και λίγο αργότερα «έκραξε» τον Πράνιτς.

Με αφορμή ένα χαμένο κοντρόλ

Του τα είχε μαζεμένα ο κόσμος του Ντάνιελ Πράνιτς από…πέρσι όταν ο έμπειρος Κροάτης έμεινε περισσότερο στη μνήμη για το απίστευτο χαμένο του τετ-α-τετ με τα…δίχτυα (ούτε καν γκολκίπερ δεν υπήρχε μπροστά του) στις καθυστερήσεις του ισόπαλου ματς (1-1) με τον Πανιώνιο στη Ν. Σμύρνη.

Φέτος ο μπαλαδόρος Κροάτης ξεκίνησε καλά, ήταν αποκάλυψη στα φιλικά ως αριστερός μπακ και φιλότιμος στο εντός έδρας ματς με τη Μπριζ, παρότι στα πρώτα 20 λεπτά έχει ξεχάσει να εμφανιστεί στο γήπεδο.

Με την Γκαμπάλα «χρεώνεται» το πρώτο γκολ του Ντοντό, ενώ με την Καλλονή η εξέδρα «φόρτωσε» στη φάση του 67΄ όταν ολομόναχος στην πλάγια γραμμή αδυνατεί να κοντρολάρει μια μπαλιά ρουτίνας, χαρίζοντας κατοχή στον αντίπαλο. Ο 33χρονος χαφ «τα άκουσε» την ώρα της αλλαγής του (αν κι η πλειοψηφία τον χειροκρότησε), δείγμα ότι φέτος η κερκίδα ξεχνά τα «κανακέματα», λίγες ώρες νωρίτερα στη θέση του είχε βρεθεί ο Χρήστος Μπούρμπος από τον οποίο ένα χρόνο τώρα οι φίλαθλοι περιμένουν υπομονετικά να κάνει ΜΙΑ ενέργεια της προκοπής…

LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα
LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα 4.968 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.