ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στήλες

Ο Παναθηναϊκός που αντιστέκεται!

Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις. Μετά το χαστούκι από τη Μπριζ η προσπάθεια απόκτησης του Μεχντί Αμπεϊντ βαφτίστηκε "σαπουνόπερα". Κίνηση για τα μάτια του κόσμου που ποτέ δεν θα καρποφορούσε. Που γινόταν... επικοινωνιακά για να θολώσει τα νερά και να χρυσώσει το χάπι του αποκλεισμού.

Ο Παναθηναϊκός που αντιστέκεται!

Μετά τον εφιάλτη με τη Γκαμπάλα, επίσης, άπαντες ήταν πεπεισμένοι: “δεν υπάρχει περίπτωση να μην πωληθεί ο Καρέλης ή κάποιος άλλος βασικός”. Μόνιμη επωδός. Aπόλυτη. Kατηγορηματική.

Η συντριπτική πλειονότητα των φιλάθλων και των ΜΜΕ (δικαιολογημένα σε ένα βαθμό) εκτιμούσε ότι με το έλλειμμα των προηγούμενων ετών να μην έχει εκμηδενιστεί και με τη χασούρα των (μίνιμουμ) 4 εκατ. ευρώ από την αποτυχία συμμετοχής στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, ο Παναθηναϊκός θα (ξε)πουλούσε.

Πρώτο φιγουρίνι προς πώληση, ο Καρέλης που δεν είχε φύγει… χθες για τον απλούστατο λόγο ότι ακόμη δεν είχε έρθει επίσημη πρόταση.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.GR

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.