ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τα (νέα) δεδομένα για ΠΑΟ και Μαυρία

Η πόρτα του Παναθηναϊκού για τον Χάρη Μαυρία είναι ορθάνοιχτη όσον αφορά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και (μόνο) στην περίπτωση που μείνει ελεύθερος από τη Σάντερλαντ.

Τα (νέα) δεδομένα για ΠΑΟ και Μαυρία

Το τριφύλλι διατηρεί δίαυλο επικοινωνίας με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό και τον εκπρόσωπό του, Πολ Κουτσολιάκο και τους έχει ξεκαθαρίσει ότι παραμένει ευπρόσδεκτος στην ομάδα αρκεί φυσικά οι συνθήκες να το επιτρέψουν. Το γεγονός ότι η Σάντερλαντ δεν έλυσε τη συνεργασία της με τον Μαυρία παρά τη φημολογία περί το αντιθέτου, έβαλε φρένο στις όποιες σκέψεις για την παρούσα μεταγραφική περίοδο που ολοκληρώθηκε πριν λίγα 24ωρα, αλλά το Γενάρη όλα μπορεί να είναι διαφορετικά.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.GR

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.