ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η Σέλτικ πρωτοπορεί και βοηθά τους πρόσφυγες της Συρίας

Παράδειγμα προς μίμηση η σκωτσέζικη Σέλτικ που θα διαθέσει τις εισπράξεις της από τα εισιτήρια του επερχόμενου αγώνα της σε φιλανθρωπική οργάνωση που βοηθά τους πρόσφυγες από τη Συρία.

Η Σέλτικ πρωτοπορεί και βοηθά τους πρόσφυγες της Συρίας

Ενώ όλος ο κόσμος ασχολείται με την ανθρωπιστική κρίση που έχει προκύψει και τις πολύ δύσκολες συνθήκες με τις οποίες έρχονται αντιμέτωποι οι πρόσφυγες, η Σέλτικ γίνεται η πρώτη ομάδα που αναλαμβάνει να βοηθήσει στο ελάχιστο αυτούς τους ανθρώπους που περνούν τη δική τους «Οδύσσεια».

Διαβάστε περισσότερα στο sdna.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.