ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πρώτη εναλλακτική ο Τελάντερ

Ο Ράσμους Τελάντερ λογίζεται από τον Γιάννη Αναστασίου ως πρώτη εναλλακτική λύση πίσω από τους Σέρχιο Σάντσεθ και Στάθη Ταυλαρίδη.

Πρώτη εναλλακτική ο Τελάντερ

Ο Ράσμους Τελάντερ αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι με μόνο σκοπό να βοηθήσει την ομάδα και να δώσει δύναμη στην «πράσινη» άμυνα. Ο Δανός έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλάνιζε και πλέον είναι στην διάθεση του Αναστασίου. Στο φιλικό με το Αιγάλεω αγωνίστηκε για 90 λεπτά και είχε πολύ καλή παρουσία. Στην σημερινή αναμέτρηση με το Πανελευσινιακό (18:00) αναμένεται να συμμετάσχει κανονικά.

Ο Τελάντερ αποτελεί πλέον την πρώτη εναλλακτική για το κέντρο της άμυνας. Από τη μία δείχνει να πατάει πολύ καλύτερα από τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο, ο οποίος δεν  πείθει πλέον με τις εμφανίσεις του. Από την άλλη ο Γιώργος Κουτρουμπής φαίνεται να υπολογίζεται πιο πολύ για το κέντρο του γηπέδου παρά για την θέση του σέντερ μπακ. Αυτό φυσικά είναι πολύ λογικό μιας και τα καλύτερα του παιχνίδια με την φανέλα του Παναθηναϊκού, ο Κουτρουμπής,  τα έχει κάνει ως αμυντικό χαφ.

Μετά από αυτά είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ο Ράσμους Τελάντερ αποτελεί την πρώτη εναλλακτική και ο λόγος είναι φυσικά ότι έχει καλύτερα στοιχεία από τις υπόλοιπες εναλλακτικές επιλογές του Αναστασίου.

LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα
LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα 4.968 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.