ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Πρώτη νίκη για τους Νέους (Pics)

Η ομάδα Κ20 του Παναθηναϊκού επικράτησε με 1-0 της Καλλονής στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομών της Super League. Σκόρερ για το «τριφύλλι» ο Χατζηγιοβάννης στο 74'.

Πρώτη νίκη για τους Νέους (Pics)

Πριν την έναρξη του αγώνα, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του 18χρονου τερματοφύλακα της Βέροιας, που έχασε την ζωή του το απόγευμα της Τετάρτης, κατά την διάρκεια της πρώτης του προπόνησης με την μεγάλη ομάδα.

Ακαδημίες Παναθηναϊκού

Το ματς

Σε ένα κακό παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις, οι Νέοι του Παναθηναϊκού μπροστά σε περίπου 300 φιλάθλους και παρουσία των Λεωνίδα Βόκολου και Δημήτρη Σαραβάκου, πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και μετά την ισοπαλία στο Αγρίνιο την πρώτη αγωνιστική, έφτασαν τους 4 βαθμούς.

Η πρώτη καλή στιγμή στην αναμέτρηση, ήρθε μετά από 20 λεπτά και ήταν για τον Παναθηναϊκό, με τον Νιούμαν να βλέπει το πλασέ του να φεύγει δίπλα από το δοκάρι του τερματοφύλακα της Καλλονής.

Όπως είπαμε το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας και αυτό φάνηκε από το γεγονός πως η επόμενη φάση έγινε προς το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που απείλησαν σουτ εκτός περιοχής, το οποίο και πέρασε άουτ.

ακαδημίες Παναθηναϊκού

Στο δεύτερο ημιχρόνο ο Παναθηναϊκός ήταν ανεβασμένος και έβγαλε κάποιες ευκαιρίες, με πρωταγωνιστές τους Νιούμαν, Στάϊκο και Χατζηγιοβάνη, ενώ κοντά στο 70′ ήρθε η πρώτη πολύ μεγάλη φάση. Ο Νιούμαν βγήκε απέναντι από τον τερματοφύλακα της Καλλονής και αφού τον πέρασε έκανε το πλασέ, το οποίο τελικά πέρασε παράλληλα από το τέρμα και έφυγε άουτ.

Αυτό ήταν η προειδοποίηση από τους «πράσινους», καθώς λίγα λεπτά αργότερα ο Χατζηγιοβάνης άνοιξε το σκορ και έδωσε το προβάδισμα. Το γκολ αυτό ήταν και το μοναδικό που σημειώθηκε, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να πάρει την πρώτη του νίκη στη νέα σεζόν. Η ομάδα της Καλλονής το μόνο που κατάφερε ήταν να απειλήσει με δύο μακρινά σουτ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

ακαδημίες Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός: Λαμπίρης, Βαλμάς, Μαυρομάτης, Ευαγγέλου, Τζανουλίνος, Στάικος, Παπανικολάου (Κουντουριώτης), Αγγελόπουλος Γ., Νιούμαν, Μπουζούκης (Μίγκος), Χατζηγιοβάνης (Πίσπας).

Καλλονή: Μάλλης, Κυριακού (82’ Βλαδίκας), Τηνιακός, Βαγγελάκης, Καραγεώργης, Στατής, Τοπάλλι, Σεφουλάι (75’ Γιατζιτζόγλου), Πεταυράκης, Τριανταφύλλου, Μοσχός (68’ Μπαστιανός).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ