ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Να τον ηρεμήσουν

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού γνωρίζουν την κακή μεταχείριση που έχει ο Μάρκους Μπεργκ τόσο από τους αντίπαλους αμυντικούς όσο και από τον εκάστοτε διαιτητή. Για το λόγο αυτό θα προσπαθήσουν να τον ηρεμήσουν ώστε να μην «πέφτει στην παγίδα» τους.

Να τον ηρεμήσουν

Ο Μάρκους Μπεργκ είναι ένας από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Παναθηναϊκού. Για το λόγο αυτό οι περισσότεροι αντίπαλοι αμυντικοί προσπαθούν να τον εκνευρίσουν, ώστε και να μην μπορεί να αποδώσει. Το πρόβλημα ωστόσο, δεν είναι μόνο ότι δεν θα μπορεί να αποδώσει, αλλά ο εκνευρισμός αυτός μπορεί να τον οδηγήσει σε μία κίτρινη κάρτα ή ακόμα και κόκκινη.

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πράσινη» οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα μιλήσουν στον Μάρκους Μπεργκ γι’ όλα αυτά, μόλις γυρίσει από τις υποχρεώσεις του από την Εθνική Σουηδίας.  Αυτό θα συμβεί ώστε να ηρεμήσουν τον Σουηδό και να του τονίσουν ότι τον έχουν ανάγκη στα σημαντικά παιχνίδια που έρχονται. Όποτε και αυτός δεν θα πρέπει να «πέφτει στην παγίδα» του εκάστοτε διαιτητή και αμυντικού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.