ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεν αλλάζει τον «ρόμβο»

Ο Παναθηναϊκός… φουλάρει από σήμερα εν όψει Νέας Σμύρνης και ο Γιάννης Αναστασίου δεν σκοπεύει να κάνει πολλές αλλαγές. Ούτε στο σχήμα, ούτε στα πρόσωπα.

Δεν αλλάζει τον «ρόμβο»

Οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις, μετά το ρεπό της Κυριακής που του έδωσε ο προπονητής και θα… φουλάρουν εν όψει του αγώνα με τον Πανιώνιο. Ένα ματς κομβικό, αφού οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί μετά τον αποκλεισμό από τη Γκαμπάλα δεν δίνουν περιθώρια «γκέλας». Τουλάχιστον προς το παρόν.

Ο Γιάννης Αναστασίου θα περιμένει να δει την κατάσταση των Βέμερ και Νίνη, που δεν είχαν προπονηθεί τις προηγούμενες μέρες προκειμένου να διαπιστώσει αν θα τους έχει έτοιμος εν όψει Κυριακής. Αυτό πάντως που δεν θα αλλάξει είναι ο «ρόμβος» στη μεσαία γραμμή της ομάδας.

Τα τέσσερα γκολ κόντρα στην Καλλονή, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός με αυτό το σχήμα, είναι τα δύο στοιχεία που ουσιαστικά «αναγκάζουν» τον Αναστασίου να μην το πειράξει. Το επιθετικό δίδυμο των Μπεργκ – Καρέλη δεν αλλάζει, ενώ γενικά δεν αναμένονται πολλές αλλαγές. Μόνο σε περίπτωση που δεν προλάβει ο Νίνης, αναμένεται να πάρει τη θέση του πίσω από τους φορ ο Πέτριτς.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.090 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.