ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τριάδα επιλογών από Ευρωμπάσκετ

Δευτέρα σήμερα και το ενδιαφέρον στο κουπόνι πάμε στοίχημα βρίσκεται σε... διπλό ταμπλό.

Τριάδα επιλογών από Ευρωμπάσκετ

Δευτέρα σήμερα και το ενδιαφέρον στο κουπόνι πάμε στοίχημα βρίσκεται σε… διπλό ταμπλό. Η συνέχεια της φάσης των ομίλων του Ευρωμπάσκετ μας προσφέρει τριάδα επιλογών, ενώ ταυτόχρονα υπάρχουν και δύο ποδοσφαιρικές επιλογές, από την αναμέτρηση Αλβανίας – Πορτογαλίας για τα προκριματικά του EURO 2016 και από το παιχνίδι Κάλιαρι – Κροτόνε για την ιταλική Serie B.

Under στο Λιθουανία – Βέλγιο

Η δυνατή μπασκετική μας πρόταση είναι το Under 141.5 πόντοι στην αναμέτρηση της Λιθουανίας με το Βέλγιο, σε απόδοση 1.85. H Λιθουανία μπορεί να κόντεψε να ηττηθεί από την Ουκρανία στην πρεμιέρα αλλά χθες επικράτησε εύκολα της, ανώτερης από την Ουκρανία, Λετονίας. Κοινό χαρακτηριστικό και των δύο εμφανίσεων της Λιθουανίας ήταν η σκληρή άμυνα. Χθες δέχθηκε μόλις 49 πόντους, επίδοση που ίσως αποδειχθεί η κορυφαία της διοργάνωσης μέχρι την τελευταία μέρα. Το Βέλγιο είναι πάντα μια αμυντικογενής ομάδα και χθες έκανε πλάκα με την Εσθονία μέχρι το σημείο που χαλάρωσε τόσο όσο να επιτρέψει στους Εσθονούς να ξεπεράσουν τους 50 πόντους. Με τα έως τώρα δεδομένα το Λιθουανία-Βέλγιο δύσκολα θα ξεπεράσει τους 140 πόντους επομένως θα πάμε με την επιλογή του Under 141.5.

Betsson Million: To παιχνίδι του 1.000.000€ έφτασε!
Betsson Million: To παιχνίδι του 1.000.000€ έφτασε! 44 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Under και στο Τσεχία – Λετονία

Συνεχίζουμε με το Under 148.5 πόντοι στην αναμέτρηση της Τσεχίας με τη Λετονία, σε απόδοση 1.93. Την πρώτη αγωνιστική η Τσεχία φάνηκε καταπληκτική λόγω της απαράδεκτης εικόνας των Εσθονών αλλά και χθες, με πολύ δυσκολότερο αντίπαλο, η Τσεχία ήταν καταπληκτική και έχει ήδη αποδείξει ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα. Σήμερα βεβαίως δίνει το πιο δύσκολο παιχνίδι της μέχρι σήμερα με την γηπεδούχο Λετονία. Εδώ θα αποδειχθεί αν η Τσεχία είναι όντως καλύτερη από τα προηγούμενα χρόνια. Το ματς είναι πολύ κρίσιμο γιατί είναι πιθανό να κρίνει αν κάποια από τις δύο ομάδες είναι ικανή να τερματίσει δεύτερη και να αποφύγει Ελλάδα και Κροατία από τον όμιλο C στην φάση των 16. Και οι δύο ομάδες έχουν παίξει σπουδαία άμυνα ανά διαστήματα στις δύο πρώτες μέρες. Σήμερα στο κρίσιμο ματς κάποια στιγμή θα «πέσουν» κορμιά από τις άμυνες. Μετά τα σκορ 80-57 και 64-78 της Τσεχίας επί Εσθονίας και Ουκρανίας αντίστοιχα και τα 78-67 και 49-68 της Λετονίας με Βέλγιο και Λιθουανία αντίστοιχα η επιλογή μονόδρομος από το ματς είναι το Under 148.5.

Με χάντικαπ η Ουκρανία

Τέλος, πηγαίνουμε με το χάντικαπ -8 πόντων για την Ουκρανία στην αναμέτρηση με την Εσθονία (απόδοση 1.90). Οι δύο χειρότερες ομάδες του ομίλου D αναμετρώνται σήμερα το βράδυ στη Ρίγα. Η Ουκρανία πάλεψε παραδόξως με τη Λιθουανία και έδωσε μια καλή αρχική εικόνα αλλά χθες ηττήθηκε άνετα από την Τσεχία ενώ η Εσθονία έχει ήδη στο παθητικό της δύο ήττες με διαφορά άνω των 20 πόντων, από Τσεχία και Βέλγιο. Ο ηττημένος θα τελειώσει ουσιαστικά από σήμερα και θα ετοιμάζει βαλίτσες την Πέμπτη-Παρασκευή για την πατρίδα. Ο νικητής θα έχει άλλη μια ευκαιρία, για μία νίκη στα εναπομείναντα παιχνίδια μπας και προκριθεί. Η Εσθονία είναι τόσο κακή ομάδα που δεν αξίζει να βρίσκεται σε Eurobasket. Ποτέ τα τελευταία 30 χρόνια δεν εμφανίστηκε τόσο αδύναμη ομάδα σε τελική φάση τουρνουά. Η Ουκρανία μόνο με το ταλέντο μερικών παιχτών της μπορεί να κάνει διψήφια διαφορά. Θα επιλέξουμε την Ουκρανία με χάντικαπ -8.

Δυνατοί οι γείτονες

Περνάμε στο ποδόσφαιρο, όπου η πρώτη μας πρόταση αφορά το 1Χ της Αλβανίας στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Πορτογαλία, σε απόδοση 2.20. Πήρε αυτό που ήθελε η Αλβανία κόντρα στην Δανία την προηγούμενη αγωνιστική, με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες χωρίς τέρματα και πλέον ισοβαθμούν στους 11 βαθμούς, με το συγκρότημα του Ντε Μπιάζι να έχει φυσικά ένα παιχνίδι λιγότερο. Η Αλβανία έχει μπει γερά στο κόλπο της πρόκρισης και ψάχνει σήμερα το καλύτερο αποτέλεσμα κόντρα στην πρωτοπόρο Πορτογαλία, με δεδομένο πως η Δανία αγωνίζεται κόντρα στο αδύναμο Καζακστάν. Παραμένει αήττητη μετά το πέρασμα των πέντε πρώτων αγωνιστικών μετρώντας τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες και θέλει σήμερα να επαναλάβει ότι και στην 1η αγωνιστική όταν απέδρασε με το διπλό από την Πορτογαλία (0-1). Η Πορτογαλία έδωσε το τελευταίο επίσημο παιχνίδι της στις 13/06 όταν και επικράτησε με 2-3 της Αρμενίας στο Γερεβάν, σε ένα one man show του Κριστιάνο Ρονάλντο, με άσο της Ρεάλ να πετυχαίνει χατ – τρικ. Ακολούθησαν στην συνέχεια δυο φιλικές αναμετρήσεις κόντρα στην Ιταλία της οποίας επικράτησε με 0-1, ενώ δεν τα κατάφερε κόντρα στην Γαλλία (0-1). Το συγκρότημα του Φερνάντο Σάντος βρίσκεται στην 1η θέση του ομίλου και με την διαφορά του από τις Δανία και Αλβανία να είναι μόλις στο +1 γνωρίζει πως δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες.

Πολλά γκολ στη Serie B

Η δεύτερη και τελευταία ποδοσφαιρική πρόταση είναι το Over 2,5 στο παιχνίδι της Κάλιαρι με την Κροτόνε, σε απόδοση 2.03. Μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια συνεχούς παρουσίας στα μεγάλα ποδοσφαιρικά σαλόνια της χώρας η Κάλιαρι γνώρισε πέρσι τον υποβιβασμό στο πρωτάθλημα της Serie B. Στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου προσλήφθηκε το καλοκαίρι ο Μάσιμο Ραστέλι. Ο 46χρονος προπονητής υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με το σύλλογο. Έχοντας ως ξεκάθαρο στόχο την απευθείας επάνοδο στη Serie A, δαπάνησε 13.000.000 ευρώ για την απόκτηση των Τζιανέτι (ΜΕ), Μελχιορί (ΕΠ), Κοπ (ΕΠ), Κράινκ (ΑΜ), Φαρίας (ΜΕ), Σάλαμον (ΑΜ), Μπαρέκα (ΑΜ) και Πισακάνε (ΑΜ). Παράλληλα, απέκτησε ως ελεύθερο και τον πρώην τερματοφύλακα της Γιουβέντους, Μάρκο Στοράρι. Κυριολεκτικά την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σέριε Β κατάφερε να κερδίσει την παραμονή της την περασμένη σεζόν η Κροτόνε. Με τους 48 βαθμούς (12 νίκες, 12 ισοπαλίες, 18 ήττες) που απέσπασαν οι «καρχαρίες» τερμάτισαν στη 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ένα βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη αυτού. Στην τεχνική ηγεσία τους προσλήφθηκε ο Ιβάν Γιούριτς. Ο 40χρονος Κροάτης προπονητής, ο οποίος θα παρακολουθήσει την αποψινή αναμέτρηση από τις κερκίδες καθώς θα εκτίσει ποινή τιμωρίας από την περασμένη σεζόν, υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με το σύλλογο.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.