ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ξενέρωσε ο Αναστασίου…

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έμαθε το αποτέλεσμα των εξετάσεων του Σέρχιο Σάντσεθ και απογοητεύτηκε.

Ξενέρωσε ο Αναστασίου…

Όλα τα έχει φέτος ο Παναθηναϊκός, είναι κι αυτοί οι τραυματισμοί που δεν τον αφήνουν σε ησυχία. Από πού να αρχίσουμε και που να τελειώσουμε. Εσιέν, Νάνο, Κλωναρίδης, Νίνης, Λουντ, Βέμερ… Μεγάλη η λίστα από την προετοιμασία και μετά και είμαστε ακόμη στην αρχή της περιόδου.

Τελευταίο «θύμα» ο Σέρχιο Σάντσεθ, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δέκα ημέρες, καθώς όπως έδειξε η μαγνητική έχει υποστεί τράβηγμα στον δικέφαλο. Τα… μαντάτα έκαναν τον Γιάννη Αναστασίου να απογοητευτεί, όσο δεν πάει, μια και βλέπει να χάνει τον Ισπανό στόπερ, πάνω που ο τελευταίος είχε αρχίσει να δείχνει την πραγματική του αξία και να προσαρμόζεται στη νέα του ομάδα.

Ο «Ολλανδός» πρέπει να κοιτάξει παρακάτω και στο μυαλό του για παρτενέρ του Σταθη Ταυλαρίδη, στο κέντρο της άμυνας, στο ματς με τον Πανιώνιο, είναι ο Γιώργος Κουτρουμπής.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.083 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.