ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με Σλοβενία η Εθνική, πληθώρα επιλογών απο Eurobasket

Η φάση των ομίλων του Ευρωμπάσκετ συνεχίζεται χωρίς... σταματημό και μας προσφέρει πληθώρα επιλογών. Την ίδια στιγμή, υπάρχει δράση και στο ποδοσφαιρικό κουπόνι, όπου καταλήγουμε σε τριάδα προτάσεων από Α' Βραζιλίας, Κύπελλο Ισπανίας και Κύπελλο Χιλής.

Με Σλοβενία η Εθνική, πληθώρα επιλογών απο Eurobasket

Η φάση των ομίλων του Ευρωμπάσκετ συνεχίζεται χωρίς… σταματημό και μας προσφέρει πληθώρα επιλογών. Την ίδια στιγμή, υπάρχει δράση και στο ποδοσφαιρικό κουπόνι, όπου καταλήγουμε σε τριάδα προτάσεων από Α’ Βραζιλίας, Κύπελλο Ισπανίας και Κύπελλο Χιλής.

Κερδίζει η “Ίντερ”

Το δυνατό μας σημείο από το ποδοσφαιρικό κουπόνι είναι ο “Άσσος” της Ιντερνασιονάλ επί της Παλμέιρας σε απόδοση 1.96. Πισωγύρισμα αποτέλεσε για την Ιντερνασιονάλ η εκτός έδρας ήττα της Κυριακής από τη Σάο Πάολο. Ήταν η δεύτερη ήττα στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές (αμφότερες εκτός έδρας) και την κράτησε στο… δεύτερο μισό του πίνακα. Σήμερα θα επιδιώξει μία εμφατική νίκη, προκειμένου να… στείλει μήνυμα στην Παλμέιρας και για τις μεταξύ τους κόντρες στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Το θετικό για την “Ίντερ” είναι ότι τρέχει σερί 4-1-0 στα πέντε τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος. Η Παλμέιρας, από την πλευρά της, έρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με την Κορίνθιανς, σε ένα ματς στο οποίο απώλεσε το προβάδισμα τρεις φορές. Στο 2-1-2 το σερί της στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, με τις δύο ήττες να έχουν έρθει αμφότερες εκτός έδρας (2-1 από Ατλέτικο Μινέιρο, 1-0 από Γκοϊάς).

Betsson Million: To παιχνίδι του 1.000.000€ έφτασε!
Betsson Million: To παιχνίδι του 1.000.000€ έφτασε! 37 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Νίκη για Λεγκανές

Συνεχίζουμε με τον “Άσσο” της Λεγκανές επί της Τενερίφης (απόδοση 2.10) στο νοκ-άουτ παιχνίδι για το 2ο γύρο του Κυπέλλου Ισπανίας. Όλα τα αποτελέσματα έχει… προλάβει να γευτεί η Λεγκανές στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της φετινής Σεγούντα Ντιβιζιόν. Ξεκίνησε με την εκτός έδρας ήττα από την Αλμερία με σκορ 3-2, συνέχισε με την πολύ σημαντική εντός έδρας νίκη επί της Κόρδοβα με 3-1 και… κατέληξε στο ισόπαλο 1-1 με τη Σαραγόσα. Κοινώς… στις τρεις πρώτες αγωνιστικές κοντραρίστηκε με πολύ δυνατούς αντιπάλους της κατηγορίας και το πρόσημο σίγουρα είναι θετικό. Η Τενερίφη, από την πλευρά της, ελπίζει ότι σήμερα θα βάλει τέλος σε μία… χρόνια κακοδαιμονία που την κατατρέχει και την θέλει να μην έχει κερδίσει σε εκτός έδρας ματς Κυπέλλου τα τελευταία 20 χρόνια. Βέβαια, η αγωνιστική της κατάσταση δεν είναι η ιδανική, με δεδομένη τη συγκομιδή μόλις ενός βαθμού στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της φετινής Σεγούντα. Ξεκίνησε με τις ήττες από Νουμάνθια (6-3 εκτός) και Ταραγόνα (1-2) και… κατέληξε στο ισόπαλο 1-1 στην έδρα της νεοφώτιστης Ουέσκα.

Goal/Goal και Over 2,5 στο Κύπελλο Χιλής

Η τρίτη και τελευταία ποδοσφαιρική πρόταση είναι το Goal/Goal και Over 2,5 στην αναμέτρηση της Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε με τη Σαν Λουίς για το Κύπελλο Χιλής, σε απόδοση 2.00. Μετά από ένα σερί έντεκα αγώνων χωρίς ήττα, οι γηπεδούχοι κατάφεραν και βρήκαν τρόπο να χάσουν από την ουραγό της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα Χιλής, Σαν Λούις. Η επόμενη αντίπαλος της Ουν. Τσίλε, έχει μόλις έναν βαθμό στο πρωτάθλημα Χιλής σε πέντε αγώνες, κι όμως κατάφερε να την κερδίσει και μάλιστα με 3-1, κάνοντας περίπλοκα τα πράγματα σε ότι έχει να κάνει με την πρόκριση στους 8 του Κυπέλλου. Έξι αγώνες είχε να κερδίσει η Σαν Λουίς, πριν νικήσει 3-1 την Ουν. Τσίλε για το Κύπελλο. Λίγες μέρες μετά, έχασε ακόμα μια φορά για το πρωτάθλημα από την Κομπρεσάλ με 2-1, επιβεβαιώνοντας ότι η εμφάνιση του Κυπέλλου ήταν απλά μια καλή μέρα και ότι δεν έχει αλλάξει κάτι ουσιαστικά στην ομάδα.

Πλειάδα επιλογών από Ευρωμπάσκετ

Μετακινούμαστε στην… πορτοκαλί μπάλα, όπου δίνεται η δυνατότητα να καταλήξουμε σε πολλές επιλογές για στοίχημα eurobasket. Το πρώτο από τα δυνατά μας σημεία είναι το χάντικαπ +9,5 πόντων για τη Σλοβενία στην αναμέτρηση με την Εθνική μας ομάδα, σε απόδοση 1.87. Βαθμολογικά το ματς θα κρίνει πολλά μόνο αν ηττηθεί η Ελλάδα. Αν η Ελλάδα νικήσει τότε είναι σίγουρα πρώτη του ομίλου και η Σλοβενία πάει ολοταχώς για την τρίτη θέση. Αν όμως η Ελλάδα ηττηθεί τότε θα χρειαστεί να μετρηθούν οι διαφορές γιατί υπάρχει πιθανότητα τριπλής ισοβαθμίας Ελλάδα-Κροατία-Σλοβενία με ρεκόρ 4-1 η κάθε ομάδα. Με διαφορά 5 πόντων η Σλοβενία πάει δεύτερη και η Ελλάδα Τρίτη. Με διαφορά άνω των 13 πόντων η Σλοβενία πάει πρώτη. Τέλος πάντων τα σενάρια των διαφορών είναι πολλά και δεν αξίζει να τα κοιτάμε γιατί έχουμε ξαναπεί ποτέ δεν γνωρίζουμε τι έχει ο κάθε προπονητής στο κεφάλι του για το σύστημα διασταυρώσεων. Πάντως το χάντικαπ +9.5 της Σλοβενίας είναι μεγάλο για την εικόνα της Ελλάδας και τη σοβαρότητα της Σλοβενίας. Επιλογή η Σλοβενία +9.5.

Το δεύτερο δυνατό σημείο αφορά το χάντικαπ +4,5 πόντων για τη Γερμανία στην αναμέτρηση με την Ιταλία σε απόδοση 1.83. Τεράστια η χθεσινή νίκη της Ιταλίας αλλά δεν τους εξασφάλισε τίποτα γιατί πολύ απλά σήμερα παίζουν με την γηπεδούχο Γερμανία, που παίζει το τελευταίο της χαρτί, και αύριο με τη Σερβία. Αν η Ιταλία ηττηθεί σήμερα μπορεί κάλλιστα να αποκλειστεί κιόλας και να μείνει μια ωραία ανάμνηση η νίκη επί της Ισπανίας. Η Γερμανία με ήττα αποκλείεται εκτός αν πιστεύουμε ότι αύριο θα νικήσει την Ισπανία και την «πετάξει» έξω από τη συνέχεια. Χθες στο κρίσιμο ματς η Γερμανία ήταν κατώτερη των συνθηκών αφού δεν πρόσεξεστα πρώτα δέκα λεπτά. Οι σκόρερς των Ιταλών είναι ασταμάτητοι αν αρχίσουν όμως η Γερμανία θα είναι πιο σοβαρή από τους χθεσινούς Ισπανούς που πάντα έχουν μια αλαζονεία παραπάνω. Αν δεν μπουν τα σουτ των Ιταλών τότε θα «κομπλάρουν». Εκεί θα χτυπήσει ο κόουτς Φλέμινγκ της Γερμανίας και θα τους πιέσει από το πρώτο δευτερόλεπτο. Θα εμπιστευθούμε την έδρα, το κίνητρο των γηπεδούχων και θα επιλέξουμε την Γερμανία +4.5.

Από την αναμέτρηση της Εσθονίας με τη Λιθουανία προτείνουμε είτε το χάντικαπ 16,5 πόντων για τους Λιθουανούς (απόδοση 1.91) είτε με περισσότερο ρίσκο τη νίκη των Λιθουανών με 21+ πόντους (απόδοση 2.80). Πιστεύουμε, επίσης, στο Over 152,5 πόντοι στην αναμέτρηση της Τουρκίας με τη Σερβία (απόδοση 1.93). Τέλος, πηγαίνουμε με το χάντικαπ +4,5 πόντων για τη Βοσνία στο ματς με τους Φινλανδούς (απόδοση 1.90) και με το οριακό χάντικαπ -1 πόντου για το Βέλγιο στο ματς με την Τσεχία (απόδοση 1.90).

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.