ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

ΑΜΚ 10 εκατ. ευρώ!

Σε έκτακτη Γενική Συνέλευση με σκοπό την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου μέχρι του ποσού των 10 εκατομμυρίων ευρώ προχώρησε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

ΑΜΚ 10 εκατ. ευρώ!

Η φετινή διπλή ευρωπαϊκή αποτυχία του «τριφυλλιού» δημιούργησε έλλειμμα ύψους  4.2 εκατ. ευρώ ποσό το οποίο θα έδινε τουλάχιστον η παρουσία στους ομίλους του Europa League.

Έτσι ο επικεφαλής της «πράσινης» ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος προχώρησε στη συγκεκριμένη κίνηση με σκοπό να καλύψει ο ίδιος το οικονομικό «χάσμα» που υπάρχει.

Αναλυτικά η πρόσκληση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ των Μετόχων σε Έκτακτή Γενική Συνέλευση.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.392 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με απόφαση του ∆ιοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας και σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου και του Καταστατικού της Εταιρείας, καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι της Εταιρείας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 30 του μηνός Σεπτεμβρίου 2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11.00 π.μ. στα γραφεία της Εταιρείας επί της οδού Ζηρίδη 10, Μαρούσι, προς συζήτηση και λήψη αποφάσεως στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

1) Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρείας μέχρι του ποσού των 10.000.200,00 ευρώ με καταβολή μετρητών και έκδοση νέων μετοχών ονομαστικής αξίας 0,30 ευρώ. Αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 7 του Καταστατικού της Εταιρείας.

2) Εκλογή μέλους ∆ιοικητικού Συμβουλίου εις αντικατάσταση παραιτηθέντος.

3) ∆ιάφορες εγκρίσεις – ανακοινώσεις. Κάθε μετοχή δίνει δικαίωμα μίας ψήφου.

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό, οι κ.κ. Μέτοχοι καλούνται σε Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, που θα λάβει χώρα στις 14 Οκτωβρίου 2015, ημέρα Τετάρτη, και ώρα 11.00 π.μ. στην έδρα της εταιρείας και στα γραφεία της επί της Ζηρίδη αρ. 10 Μαρούσι για συζήτηση και λήψη απόφασης επί των ιδίων ως άνω θεμάτων ημερήσιας διάταξης χωρίς δημοσίευση νεότερης πρόσκλησης.

Οι κ.κ. μέτοχοι που επιθυμούν να μετάσχουν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 30ης Σεπτεμβρίου 2015 ή στην επαναληπτική συνεδρίαση αυτής στις 14 Οκτωβρίου 2015 οφείλουν να καταθέσουν τις μετοχές τους στο Ταμείο της Εταιρείας ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και ∆ανείων ή σε οποιαδήποτε Τράπεζα στην Ελλάδα και να υποβάλουν τα αποδεικτικά έγγραφα κατάθεσης, καθώς και τα τυχόν έγγραφα νομιμοποίησης αντιπροσώπων στα γραφεία της Εταιρίας πέντε (5) τουλάχιστον μέρες πριν από την ημερομηνία συνεδρίασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.

ΑΘΗΝΑ, 08 Σεπτεμβρίου 2015 ΤΟ ∆ΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.