ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Θέμα» με Μπεργκ ενόψει Ολυμπιακού

Η συντριβή των Σουηδών από την Αυστρία και η πολύ πιθανή συμμετοχή τους στα μπαράζ του Euro 2016, επηρεάζει και τον Παναθηναϊκό, καθώς αναμένεται να λείψει ο Μάρκους Μπεργκ ακριβώς πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό τον Νοέμβριο. Πρόβλημα και με Πράνιτς...

«Θέμα» με Μπεργκ ενόψει Ολυμπιακού

Πονοκέφαλος» από το… πουθενά προέκυψε για τον Γιάννη Αναστασίου και το Τριφύλλι, με την τεσσάρα που δέχτηκαν οι Σκανδιναβοί μέσα στο γήπεδό τους από την Αυστρία. Η Σουηδία έμεινε στην 3η θέση και στο -2 από την απευθείας πρόκριση, με δύο αγωνιστικές να μένουν για το φινάλε, κάτι που σημαίνει πως είναι πολύ πιθανό να δώσει αγώνες μπαράζ για να βρεθεί στα γήπεδα της Γαλλίας.

Τα παιχνίδια ωστόσο είναι προγραμματισμένα για τα μέσα Νοεμβρίου. Συγκεκριμένα στις 12-14 και οι επαναληπτικοί στις 15-17 κι αυτό ενώ στις 21/11 έχει οριστεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο. Με δεδομένο δε πως η 2η Ρωσία έχει σχετικά βατό πρόγραμμα με Μολδαβία εκτός και Μαυροβούνιο εντός, δύσκολα θα χάσει την απευθείας πρόκριση.

Εκτός όμως από το «βαρύ πυροβολικό» της επίθεσης του Παναθηναϊκού, τον Μάρκους Μπεργκ, πιθανώς να περάσει από την ίδια επίπονη διαδικασία και ο Ντάνιελ Πράνιτς με την εθνική Κροατίας. Η «χρβάτσκα» άλλωστε -που παρεμπιπτόντως χθες απέλυσε τον Κόβατς- βρέθηκε στην 3η θέση του ομίλου της μετά την ήττα στη Νορβηγία κι ενδέχεται επίσης να περάσει από μπαράζ. Οι Σκανδιναβοί πάντως την τελευταία αγωνιστικοί δοκιμάζονται στην Ιταλία, που ενδέχεται ωστόσο να είναι αδιάφορη (είναι 1η και στο +2).

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.503 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.