ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Over στο «Μαρακανά», «ζεστός» ο Νοβίτσκι

Η τελευταία αγωνιστική των ομίλων στο Eurobasket μας προσφέρει μία τετράδα επιλογών.

Over στο «Μαρακανά», «ζεστός» ο Νοβίτσκι

Περιορισμένες οι επιλογές από το σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι, με τη μοναδική μας πρόταση να έρχεται από την Α’ Βραζιλίας. Αντίθετα, η τελευταία αγωνιστική των ομίλων στο Eurobasket μας προσφέρει μία τετράδα επιλογών. Εσείς, φυσικά, μπορείτε να ενημερώνεστε λεπτό προς λεπτό για την εξέλιξη των αγώνων μέσω του livescore basket.

Μπαίνουν γκολ στη Βραζιλία

Όπως προαναφέραμε, η μοναδική ποδοσφαιρική μας πρόταση είναι το Over 2.5 στην αναμέτρηση της Φλαμένγκο με την Κρουζέιρο, σε απόδοση 2.25. Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία θα υποδεχθεί η Φλαμένγκο την Κρουζέιρο. Η… ανοδική κίνηση της μετοχής της συνεχίστηκε ακάθεκτη και το σαββατοκύριακο, με το νικηφόρο 3-1 στο ντέρμπι του Ρίο με τη Φλουμινένσε να προσδίδει ουσία και γόητρο. Αυτό ήταν το τέταρτο συνεχόμενο τρίποντο σε επίπεδο πρωταθλήματος, αφού είχαν προηγηθεί οι νίκες επί των Σάο Πάολο (2-1), Σπορτ Ρεσίφε (0-1) και Αβάι (3-0). Η Κρουζέιρο, από την πλευρά της, θα μπει στο «Μαρακανά» με σκοπό τη ζημιά. Η απόφαση αποπομπής του Βαντερλέι Λουξεμπούργκο δικαιώνεται όλο και περισσότερο, με την ομάδα να διπλασιάζει τις νίκες της στις ισάριθμες τελευταίες αγωνιστικές (στις οποίες ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός δε… βρίσκεται στον πάγκο). Το διπλό με 1-2 επί της Πόντε Πρέτα έδωσε τη σκυτάλη στο εμφατικό 5-1 επί της Φιγκεϊρένσε, με τον Μάνο Μενέσες να πραγματοποιεί ιδανικό ντεμπούτο στην τεχνική ηγεσία.

Betsson Million: To παιχνίδι του 1.000.000€ έφτασε!
Betsson Million: To παιχνίδι του 1.000.000€ έφτασε! 44 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σκοράρει ο Ντιρκ

Μεταφερόμαστε στο Eurobasket, με την πρώτη από τις δυνατές μας προτάσεις να είναι οι Over 15.5 πόντοι του Ντιρκ Νοβίτσκι στην αναμέτρηση της Γερμανίας με την Ισπανία (απόδοση 1.87). Αν η Γερμανία ηττηθεί και αποκλειστεί λογικά ο τεράστιος Ντιρκ Νοβίτσκι δεν θα ξαναγωνιστεί στην εθνική επομένως στο ματς αυτό που τόσο πολύ χρειάζεται τη νίκη η Γερμανία ο σπουδαιότερος Ευρωπαίος παίχτης θα σηκώσει στις πλάτες του την ομάδα. Ο μέσος όρος του είναι στους 14.8 πόντους, έχει μέχρι σήμερα 15, 15, 15 και 14 πόντους στα τέσσερα παιχνίδια. Στους 15.5 πόντους το σημερινό όριο μπορεί να το ξεπεράσει. Επιλογή λοιπόν το Over 15.5 πόντοι του Ντιρκ Νοβίτσκι.

Με χάντικαπ τα Σκόπια, ρίσκο η νίκη

Από το ματς της Σλοβενίας με τα Σκόπια πηγαίνουμε δυνατά με το χάντικαπ +9,5 πόντων για τους Σκοπιανούς (απόδοση 1.87), ενώ με μεγάλη δόση ρίσκου μπορεί να επιλεγεί η απλή νίκη των Σκοπίων σε απόδοση 5.00. Η Σλοβενία μετά την χθεσινή της ήττα δεν μπορεί να φτάσει παραπάνω από την τρίτη θέση επομένως πρέπει να μελετήσουμε σε ποια θέση μπορεί να καταλήξει ή αν ακόμα μπορεί να αποκλειστεί. Και ναι υπάρχει σενάριο που αποκλείει τη Σλοβενία και είναι να ηττηθεί από τα Σκόπια με 14 και άνω πόντους διαφορά, να νικήσει η Γεωργία την Κροατία και να ηττηθεί η Ολλανδία από την Ελλάδα οπότε στην τριπλή ισοβαθμία Σλοβενία-Γεωργία-Σκόπια μένει έξω η Σλοβενία. Από την άλλη, όμως, για την ομάδα των Σκοπίων τα πράγματα είναι πιο απλά. Αν ηττηθεί τέλειωσε. Αν νικήσει και νικήσει μόνο η Ολλανδία την Ελλάδα τότε θα προκριθεί. Με δεδομένο ότι η ομάδα των Σκοπίων θέλει μόνο νίκη και αγωνίζεται νωρίτερα από τις άλλες μαζί με την άνεση που έχει η Σλοβενία είναι λογική επιλογή το +9.5 των Σκοπίων. Επίσης αν το σκεφτούμε λίγο πιο πονηρά η Σλοβενία μπορεί και να αναζητήσει να βγει τέταρτη ώστε να παίξει με Λιθουανία ή Τσεχία από τον όμιλο D, που είναι βατοί αντίπαλοι βάση εικόνας και έπειτα, σε περίπτωση πρόκρισης στα προημιτελικά, να αντιμετωπίσει έναν εκ των Α2-Β3 που ίσως είναι Ισραήλ ή Ιταλία, ξανά δηλαδή βατοί αντίπαλοι. Θα πάμε με την επιλογή Σκόπια +9.5 και λίγο παραπάνω ρίσκο στο «πονηρό» ενδεχόμενο νίκης των Σκοπιανών σε απόδοση 5.

Over στο Βοσνία – Ρωσία

Τέλος, επιλέγουμε το Over 154.5 πόντοι στην αναμέτρηση της Βοσνίας με τη Ρωσία, που το βρίσκουμε σε απόδοση 1.95. Βοσνία και Ρωσία ηττήθηκαν και χθες, με 59-88 η Βοσνία από την Φινλανδία και 67-74 η Ρωσία από την Γαλλία και αποχαιρέτησαν τη συνέχεια της διοργάνωσης. Είναι προφανές ότι ήταν οι χειρότερες ομάδες του ομίλου Α και δικαίως μένουν εκτός. Υπάρχει μια πικρία στις τάξεις των Ρώσων επειδή τα πρώτα τρία ματς τα πάλεψαν καλά αλλά ηττήθηκαν με 3, 3, και 2 πόντους διαφορά στο τέλος. Το μοναδικό αδιάφορο παιχνίδι της τελευταίας ημέρας των ομίλων. Λογική επιλογή το Over 154.5 για δύο ομάδες που έχουν ήδη έτοιμες τις βαλίτσες για την επιστροφή στην πατρίδα.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.