ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Συντηρητικά ο Μπεργκ

Ο Μάρκους Μπεργκ επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με τη Σουηδία, βγάζοντας το μισό πρόγραμμα της προπόνησης.

Συντηρητικά ο Μπεργκ

Ο Σουηδός, λόγω κούρασης, δεν γυμνάστηκε καθ’ όλη τη διάρκεια μαζί με τους συμπαίκτες του. Επίσης, οι Βέμερ και Λουντ έκαναν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Κλωναρίδης δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το πρόγραμμα, λόγω των ενοχλήσεων που έχει στους προσαγωγούς.

Από εκεί και πέρα οι Εσιέν και Νίνης γυμνάστηκαν κανονικά και είναι στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, στη Νέα Σμύρνη, την Κυριακή.

Μάλιστα, ο δεύτερος διεκδικεί θέση στο βασικό σχήμα, ενώ ο Γκανέζος έχει σημαντικές πιθανότητες να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.461 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε ζέσταμα, πάσες, κυκλοφορία μπάλας, αμυντική λειτουργία, επιθετική ανάπτυξη και κατοχή μπάλας. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 10 το πρωί.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.