ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ολοκληρώθηκε η ανάκριση για την «εγκληματική»!

Με τις καταθέσεις του Φερνάντο Σάντος και του πρώην βοηθού του στην Εθνική, Ρικάρντο Σάντος, περατώθηκε η ανακριτική διαδικασία για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» και παραδίδεται η δικογραφία σε εισαγγελέα Εφετών. Ξεκινάει η ανάκριση για την «κάρτα υγείας».

Ολοκληρώθηκε η ανάκριση για την «εγκληματική»!

Το έργο του ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη, αναφορικά με την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» που φέρεται να δρούσε στο ελληνικό ποδόσφαιρο στο επίδικο διάστημα από το 2012 ως το 2015, θεωρείται πλέον πλήρες και ολοκληρωμένο.

Διαβάστε περισσότερα στο sdna.gr…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.