Είναι δεδομένο ότι τα τελευταία χρόνια οι «πράσινοι» δυσκολεύονται αρκετά στη Νέα Σμύρνη στις αναμετρήσεις με τον Πανιώνιο. Πιο συγκεκριμένα, πριν από 2 χρόνια ο Παναθηναϊκός είχε γνωρίσει βαριά ήττα με 3-0 ενώ πέρυσι το παιχνίδι είχε λήξει ισόπαλο (1-1).

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Livesport», οι Λεωνίδας Βόκολος και Τάκης Φύσσας έχουν αναλάβει το… «φροντιστήριο» των παικτών έτσι ώστε να μην βρεθούν προ εκπλήξεων την Κυριακή. Φυσικά, κάτι αντίστοιχο θα κάνει και σήμερα ο Γιάννης Αναστασίου με διάφορα βίντεο και αναλύσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα τελευταία χρόνια οι «πράσινοι» στη Νέα Σμύρνη, έχουν συνηθίσει να φεύγουν ως νικητές. Είναι ξεκάθαρο ότι στο μυαλό παικτών αλλά και τεχνικού τιμ δεν υπάρχει κάτι άλλο πέρα από τη νίκη.

Ταυτόχρονα, ο Γιάννης Αναστασίου φαίνεται να έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει. Όσον αφορά το σύστημα βρίσκεται ανάμεσα σε ένα 4-4-2 σε ρόμβο και σε ένα 4-2-3-1, με τον Καρέλη να πηγαίνει πιο πίσω από τον Μπεργκ, με σκοπό να πιέσουν την άμυνα του Πανιώνιου, ούτως ώστε να βρουν έναν γρήγορο γκολ, κάτι που παραδοσιακά, βοηθάει τον Παναθηναϊκό στην εξέλιξη των παιχνιδιών.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου