ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απο την κερκίδα

«Είμαστε πάνω απ’ όλα άνθρωποι»

Ο σύνδεσμος του Παναθηναϊκού που βρίσκεται στην Σκανδιναβία μέσα από την επίσημη σελίδα του facebook ανακοίνωσε ότι συγκεντρώνει χρήματα ώστε να βοηθηθούν οι πρόσφυγες και κάλεσε άπαντες να συνεισφέρουν σ’ αυτό.

«Είμαστε πάνω απ' όλα άνθρωποι»

Αναλυτικά η ανακοίνωση του «πράσινου συνδέσμου στις Σκανδιναβικές χώρες μέσα από την επίσημη σελίδα τους στο Facebook (Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανακοίνωση βγήκε στα Αγγλικά αλλά σας την παραθέτουμε στα Ελληνικά): «Αυτές τις πληροφορίες θα τις γράψουμε στ Αγγλικά γιατί αφορούν και τα αδέρφια μας από την Ελλάδα αλλά και από τις άλλες Σκανδιναβικές χώρες. Η κατάσταση με την προσφυγική κρίση στην Ευρώπη είναι κάτι πολύ σημαντικό και ειδικά στην Ελλάδα που η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου. Η Ελλάδα αποτελεί μονοπάτι για τους πρόσφυγες που επιθυμούν να ταξιδέψουν σε χώρες που βρίσκονται στην δυτική Ευρώπη και για ανθρώπους που ψάχνουν μία ευκαιρία για να ζήσουν που φτάνουν χιλιάδες κάθε μέρα(ή και δεκάδες χιλιάδες), αλλά το πρώτο (και πιο στενάχωρο απ’ όλα) είναι ότι πολλοί από αυτούς πεθαίνουν προτού καν φτάσουν στην Ελλάδα, ενώ το δεύτερο είναι πως η Ελλάδα δεν είναι σε θέση να τους βοηθήσει όλους. Τώρα, ένα μέλος της ομάδας μας είχε την ιδέα να αρχίσει να συγκεντρώνει χρήματα και γύρω στα τέλη Οκτωβρίου, να ταξιδέψει στην Ελλάδα και να τα δώσει σε οργανισμούς που ασχολούνται με πρόσφυγες (στις πιο δύσκολες καταστάσεις), έτσι σκεφτήκαμε να το μοιραστούμε με όλους αυτή την ιδέα που είχαμε. Τώρα γνωρίζουμε ότι δεν είναι και το πιο λογικό πράγμα να ζητάμε από κάποιον να δωρίσει λεφτά μέσω Facebook, αλλά αυτή είναι η πραγματική πρόταση. Θα υπάρχουν εβδομαδιαίες ενημερώσεις στο e-mail (αυτού που δωρίζει) για να γνωρίζει το ποσό που έχει συγκεντρωθεί κάθε φορά, αλλά και θα ενημερωθεί για το ποσό που θα δοθεί στα τέλη Οκτωβρίου. Είμαστε οπαδοί αλλά και άνθρωποι

Scandinavia Gate 13 Λογαριασμός για οικονομική ενίσχυση Account: 8480-6,944 583 133-3 (Swedbank) IBAN: SE6880000848069445831333, BIC: SWEDSESS Για λοιπές πληροφορίες στο email: [email protected]»

We’re gonna write this information in English cause it concerns both our Greek brothers and the Scandinavian (or the…

Posted by Scandinavia Gate 13 on Friday, September 4, 2015

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ