ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μέσα Τελαντερ-Νίνης, έξω Εσιέν

Ο Γιάννης Αναστασίου μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης του Σαββάτου, ανακοίνωσε την αποστολή για την Νέα Σμύρνη, με τον Ράσμους Ελάντερ να συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι.

Μέσα Τελαντερ-Νίνης, έξω Εσιέν

Οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση πριν την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, για την 3η αγωνιστική της Super League και εν συνεχεία ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε την 20μελη αποστολή.

Οι παίκτες του «τριφυλλιού» ξεκίνησαν την προπόνηση με το καθιερωμένο ζέσταμα τους, ενώ ακολούθηκε «5-2», παιχνίδι κατοχής μπάλας, τελειώματα και εξάσκηση στα στημένα.

Οι Κλωναρίδης, Λουντ και Βέμερ ακολούθησαν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα και φυσικά είναι εκτός αποστολής, μαζί με τον Σέρχιο Σάντσεθ που έκανε βάρη.

LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα
LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα 4.975 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι επιλογές του Γιάννη Αναστασίου: Κοτσόλης Στιλ, Γιαννακόπουλος, Νάνο, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Ζέκα, Λαγός, Μπεργκ, Καρέλης, Ατζαγκούν, Πράνιτς, Πέτριτς, Νίνης, Ταυλαρίδης, Μαρινάκης, Καλτσάς, Τελάντερ, Αμπέντ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.