ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ξεκάθαρο μήνυμα προς Αναστασίου και παίκτες

Εκ νέου στήριξη στον Γιάννη Αναστασίου έδωσε η διοίκηση του Παναθηναϊκού, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα πως αν δεν υπάρξει βελτίωση, τότε το ενδεχόμενο διαζυγίου είναι... ορατό.

Ξεκάθαρο μήνυμα προς Αναστασίου και παίκτες

Την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Γιάννη Αναστασίου έδωσε για ακόμη μια φορά η διοίκηση του Παναθηναϊκού, μετά και την κακή εμφάνιση στη Νέα Σμύρνη τη 3η αγωνιστική, που συνδυάστηκε με ήττα.

Στη σύσκεψη κορυφής που πραγματοποιήθηκε  παρουσία των κ.κ. Αλαφούζου, Φύσσα, Βόκολου και Αναστασίου, ο  πρόεδρος της ΠΑΕ έδειξε τον προβληματισμό του για τις άσχημες εμφανίσεις που πραγματοποιεί  το «τριφύλλι», ακούγοντας παράλληλα τις απόψεις των συνεργατών του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πράσινη»,  αυτή τη στιγμή ο Γιάννης Αλαφούζος θα κρατήσει στο… τιμόνι του Παναθηναϊκού, τον Γιάννη Αναστασίου, καθώς θεωρεί ότι  δεν είναι ο μόνος που κάνει λάθη, ευελπιστώντας πως η εικόνα της ομάδας θα βελτιωθεί.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 34.541 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, επέρριψε ευθύνες  και στους ποδοσφαιριστές,  όπου κάποιοι παρουσιάστηκαν αδιάφοροι στη Νέα Σμύρνη.

Σε περίπτωση όμως που η υπάρχουσα κατάσταση δεν αλλάξει, αρχής γενομένης το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής με τον Λεβαδειακό στο γήπεδο της Λεωφόρου, τότε δεν αποκλείεται η οριστική λήξη της συνεργασίας τους.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, ο κ. Αλαφούζος φέρεται να είπε στον Έλληνα τεχνικό να πάρει όποιες αποφάσεις θέλει, αρκεί να αλλάξει την αγωνιστική εικόνα της ομάδα.

Από την πλευρά τους, οι Φύσσας και Βόκολος εξέφρασαν τις  απόψεις τους, λέγοντας χαρακτηριστικά πως οι μεταγραφές που πραγματοποίησαν οι «πράσινοι», θα κριθούν στα μέσα της σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί, πως το μήνυμα τις διοίκησης προς τους παίκτες του Παναθηναϊκού ήταν ξεκάθαρο, τονίζοντας πως «όσοι δεν αντέχουν το βάρος της φανέλας, θα μείνουν εκτός ομάδας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.