ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Ανακοίνωση ανανέωσης συνεργασίας

Με ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης γνωστοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ των ακαδημιών μπάσκετ του Παναθηναϊκού με το Κέντρο Στήριξης Ι.Ν. Παρασκευόπουλος.

Ανακοίνωση ανανέωσης συνεργασίας

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

« Μετά την επιτυχημένη περσινή συνεργασία με το Κέντρο Στήριξης  Ι.Ν. Παρασκευόπουλος είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας και για τη φετινή χρονιά.

Το Κέντρο Στήριξης Ι.Ν. Παρασκευόπουλος γίνεται αρωγός στην προσπάθεια της ακαδημίας καλαθοσφαίρισης του Παναθηναϊκού Α.Ο. να διατηρηθεί στις κορυφαίες ακαδημίες μπάσκετ  στην Ελλάδα .

Κύριο μέλημα της Ψυχολογικής Ομάδας του Κέντρου είναι να στηρίξει και να ενισχύσει την αθλητική άμιλλα του Συλλόγου και να συνδράμει στον έλεγχο των παραγόντων που επηρεάζουν την επίδοση των παιδιών-αθλητών. Μέσα από ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα όλα τα παιδιά της ακαδημίας θα έχουν την υποστήριξη από κορυφαίους ψυχολόγους σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Παράλληλα θα  παρέχεται από το Κέντρο στήριξη και συμβουλευτική καθοδήγηση στους γονείς των αθλητών-τριών.

Τέλος για οποιαδήποτε εξατομικευμένη υπηρεσία που παρέχεται από το Κέντρο στήριξης Ι.Ν. Παρασκευόπουλος δίνεται έκπτωση 20% στους κατόχους της κάρτας αθλητής της ακαδημίας καλαθοσφαίρισης του Παναθηναϊκού Α.Ο.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ