ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Όλοι μέσα…

Παρότι φιλικό, ο Γιάννης Αναστασίου έχει βάλει αρκετούς από τους βασικούς ποδοσφαιριστές του, στο ματς με τον Πανελευσινιακό. Τελάντερ, Εσιέν και Μπεργκ στο αρχικό σχήμα.

Όλοι μέσα…

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε κρίση, μετά και από την ήττα από τον Πανιώνιο, με το κλίμα κατά του προπονητή της ομάδας, να είναι κάτι παραπάνω από βαρύ…

Οι «πράσινοι» σε λίγα λεπτά, θα δώσουν φιλικό με τον Πανελευσινιακό, με τον Αναστασίου να ρίχνει στη μάχη, αρκετούς βασικούς παίκτες του.

Ο Γιαννακόπουλος, θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα ο Μαρινάκης, Τελάντερ, Τριαναταφυλλόπουλος στο κέντρο της άμυνας, αριστερά ο Χουχούμης.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.118 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο κέντρο θα είναι ο Εσιέν, με Ζέκα και Ατζαγκούν μπροστά του, Καρέλης και Καλτσάς στα άκρα της επίθεσης και Μπεργκ στην κορυφή.

Στον πάγκο θα καθίσουν οι Βασίλας, Αγγελόπουλος, Νάνο, Μπούρμπος, Πράνιτς, Λάμπρου και Κουτρουμπής.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.