ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Θέλω να ζήσω τους οπαδούς του Παναθηναϊκού»

Μήνυμα προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού έστειλε ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, μετά την πρόκριση της Σερβίας στα ημιτελικά του Eurobasket.

«Θέλω να ζήσω τους οπαδούς του Παναθηναϊκού»

O Ραντούλιτσα, πραγματοποιώντας για ακόμη μία φορά εξαιρετική εμφάνιση (16 πόντους και 5 ριμπάουντ), οδήγησε τη Σερβία στη νίκη κόντρα στην Τσεχία, με τους «πλάβι» να παίρνουν το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Eurobasket.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Σέρβος σέντερ αναφέρθηκε τόσο στο παιχνίδι, όσο και στον Παναθηναϊκό, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Δεν παίξαμε πολύ καλά, αλλά σημασία έχει ότι κερδίσαμε. Περιορίσαμε τον αντίπαλο στα τελευταία λεπτά και μπήκαμε στην τετράδα. Δεν έχουμε καμία προτίμηση στον αντίπαλο που θα προκύψει.

Θέλουμε εμείς να πιάσουμε το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους συμπαίκτες μου, να παίξω για τον Παναθηναϊκό και να ζήσω τους οπαδούς του”.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 39.001 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.