ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στήλες

Παγκόσμια «βόμβα» για τις μεταγραφές!

H FIFpro επιχειρεί να βάλει «βόμβα» στα θεμέλια του παγκόσμιου μεταγραφικού συστήματος και κινείται κατά της FIFA με σκοπό να αποκτήσουν οι παίκτες περισσότερα δικαιώματα.

Παγκόσμια «βόμβα» για τις μεταγραφές!

Επίδραση ανάλογη με αυτήν που είχε στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο ο νόμος Μποσμάν θεωρούν οι νομικοί εκπρόσωποι της FIFpro ότι θα έχουν οι αλλαγές που προσπαθεί να επιφέρει η Ένωση των ποδοσφαιριστών.

Συγκεκριμένα η FIFpro θέλει να αυξήσει τα δικαιώματα των παικτών στις συμφωνίες τους με τις ομάδες και μία από τις πλέον εντυπωσιακές προτάσεις, αφορούν στη χρονική διάρκεια των συμβολαίων.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.GR

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.