ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ετοιμάζει αλλαγές ο Αναστασίου

Ένα... άλλο αγωνιστικό «πρόσωπο» του Παναθηναϊκού ετοιμάζει ο Γιάννης Αναστασίου ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στον Λεβαδειακό για την 4η αγωνιστική της Superleague.

Ετοιμάζει αλλαγές ο Αναστασίου

Την ευκαιρία να βγάλει σημαντικά συμπεράσματα  όσον αφορά το αγωνιστικό μέλλον της ομάδας είχε ο Γιάννης Αναστασίου στο φιλικό με τον Πανελευσιακό.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού»  αναμένεται να χρησιμοποιήσει  στον αγώνα της Τετάρτης (23/9, 16:00) με τον Λεβαδειακό  παίκτες  που έχουν λίγο χρόνο συμμετοχής ή δεν έχουν αγωνιστεί καθόλου.

Σίγουρα, «απαρατήρητο» δεν μπορεί να περάσει το ντεμπούτο του Μικαέλ Εσιέν, το οποίο είχε ξεκαθαρίσει εδώ και αρκετές ημέρες, μετά και από τις δοκιμές του Αναστασίου.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.023 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Να σημειωθεί όμως, πως δεν θα αγωνιστεί στο εν λόγω παιχνίδι από την αρχή, ωστόσο κάτι τέτοιο αναμένεται να συμβεί την επόμενη αγωνιστική κόντρα στον Πλατανιά.

Παράλληλα, θέση βασικού -όπως όλα δείχνουν- θα πάρει ο Νίκος Καλτσάς, ο οποίος άφησε καλά…. δείγματα στον 42χρονο τεχνικό των «πράσινων» στο φιλικό της Ελευσίνας, όπου έπαιξε δεξιά στο 4-2-2-2, ενώ καλό αγωνιστικό πρόσωπο έδειξε και στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, αγωνιζόμενος σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο.

Θετικές εντυπώσεις άφησε επίσης από το φιλικό της Τετάρτης και ο Ράσμους Τελάντερ.

O Δανός ποδοσφαιριστής έδειξε ότι βρίσκεται σε ικανοποιητική κατάσταση και δεν αποκλείεται να αγωνιστεί κόντρα στους Βοιωτούς.  Μάλιστα, έχοντας ως δεδομένο, πως ο Σέρχιο Σάντσεθ θα απουσιάσει και  σε συνδυασμό ότι ο Γιώργος Κουτρουμπής θα επιστρέψει στα χαφ, «κλειδώνει» η συμμετοχή του 24χρονου στόπερ.

Τέλος, στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου αναμένεται να τεθεί ο Σωτήρης Νίνης, καθώς είναι αρκετά πιθανό να επιστρέψει σήμερα στις προπονήσεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.