ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αυτός είναι ο νέος αθλητικός δικαστής!

Το SDNA έδωσε το παρών στη διοργανώτρια και σκιαγραφεί το προφίλ του νέου προέδρου του μονομελούς –πλέον- πειθαρχικού οργάνου της Super League, Πρωτοδίκη, Σπύρου Καποδίστρια. Η αυστηρότητά του, οι γνώσεις του, οι παρατηρήσεις και τα σχόλιά του, στην πρώτη του συνεδρίαση.

Αυτός είναι ο νέος αθλητικός δικαστής!

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18/9 η πρώτη συνεδρίαση του νέου πειθαρχικού οργάνου της Super League, που είναι πλέον μονομελές και αποτελείται από τακτικό εν ενεργεία δικαστικό λειτουργό και έναν αναπληρωτή, σύμφωνα με όσα προβλέπει ο νέος αθλητικός νόμος.

Διαβάστε περισσότερα στο sdna.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.